Måndagar: utelekar, utflykt eller liknande

Tisdagar: fritidsgympa i lilla idrottshallen för de som vill, var tredje tisdag är det ingen idrottssal utan istället aktivitet i ordnade åldersblandade grupper. Skapandeverksamhet.

Onsdagar: pingisturnering/dart, Ipadgrupp, skapandeverksamhet.

Torsdagar: skogsutflykt för alla som vill 13:30-15:00. Ipadgrupp.

Fredagar: Vi varierar. Film, bingo, hjärnstjärnorna, stjärnfredag, leksaksfredag m.m. 14:30-15:30

Barnen kan alltid välja att leka fritt på fritids. De kan också bygga lego i legorummet, pyssla (tex. pärlplatta, halsband, virka, knyta band, väva, sy, papperspyssel ) rita, göra bilbanor, bygga med klossar, läsa, spela pingis, spela spel, lyssna på musik, leka affär m.m.

Barnen kan varje dag välja att vara ute på fritids mellan 15 och 16, då är 1-2 vuxna ute med dom på skolgården. Vi har också rast efter Mellis 14:30-15:00.

Fritids har öppet 6:30-8:15 ( 6:30-8:30 för förskoleklass) och 13:00-18:00. Det är viktigt att säga hej när man kommer så att vi kan markera att barnet har kommit. Det är lika viktigt att säga hej då till personalen när man går hem.

En torsdag i månaden stänger fritids 16:20 för APT. All personal sitter då i möte. Är man i behov av barnomsorg efter 16:20 dessa dagar ska man kontakta biträdande rektor Ingrid Bäckström på telefon, 50846205 och anmäla det.