Hej alla vårdnadshavare på Tegelbo 🙂🌹🌞

Nu har vi kommit en bit in på vårterminen och senaste veckan har barnen roat sig med många spännande och kladdiga 😂 lekar på skolgården i tövädret.

Vi önskar hjälp från vårdnadshavare att titta igenom barnens hyllor så att de har ombyte, samt att ni kikar lite så att inte era barns kläder ligger utspridda på golvet i hallen. Vi i personalen hjälper barnen att hänga in i torkskåpet efter rasterna, men har inte alltid tid att städa det som ligger kvar på golvet. Samt att det är bra att märka upp alla kläder.

Vi vill även påminna er om att be era barn städa upp efter sig innan de lämnar Tegelbo på eftermiddagen. Annars blir det mycket för oss som stänger på kvällen att ta hand om.

Tack till alla fantastiska vårdnadshavare och barn som hjälper oss att skapa ett Tegelbo som är trevligt att komma till varje dag, för stor som liten! ❤️