Fritids v 49-51

Hej alla där hemma. ❄️

Veckorna framöver kommer vi att ha olika stationer med vinterhems på fritids. Det innebär att anmälningssystemet läggs på hyllan till 2019. Eleverna kan välja vilken station som de vill delta i just då.

Alla stationer har vintertema och det som skapas är kopplat till detta tema.

Syjunta, pärlrum, bakning, pyssel i holkarna och fritidsjumpa kommer alla att vara valbara stationer. Utflykterna förutsätter vi med och på måndag är det grupp 3 som åker till Bandängen.

Obs. Det är, som vanligt, mer sjukfrånvaro nu när det blir kallare, både bland elever och bland personalen. Det kan då innebära att vi drar ner på planerade aktiviteter och sätter trygghet och säkerhet i första rummet. Mycket kan våra duktiga vikarier utföra men inte allt av det vi planerat. Hoppas att ni har förståelse för detta. 🤧🤮