Utflykt på måndag

Hej,

Då vi troligtvis kan räkna med att det finns snö (äntligen!) på måndag kommer vi att gå till vårdcentralsbacken och åka stjärtlapp med de som inte åker skridskor. Till det är det bra att ta med sig en hjälm då skolans hjälmar är begränsade i antal. Vill ert barn ta med en egen stjärtlapp går det såklart bra. Bra då är att märka hjälm och stjärtlapp tydligt. Ta inte med pulka eller snowracer, tack.

De som väljer skridskor tar med hjälm och skridskor 😉

Vänligen Carina

Fritidsplanering vecka 3

Hej alla familjer och god fortsättning☀️

Som ni troligtvis har sett har vi startat vårt arbete med att färdigställa våra valtavlor. Längre fram kommer vi att förklara hur de fungerar, vi har inte pratat med barnen om dem ännu. Dessa tavlor är för fritids på eftermiddagarna, så när skolan har slutat, då är det dags att sätta sin magnet där man är. Vi återkommer om detta.

Här kommer fritidsplaneringen för vecka 3:

Vi kommer att erbjuda att åka skridskor varje måndag framöver, ta med skridskor och hjälm.

Fritidsplanering för sista veckan innan jul.

Hej familjer!

Snart är det äntligen jullov!

Vi halkar runt på vår isiga och smutsiga skolgård och väntar på vintern..

En vädjan angående jullovsfritids: Ring och meddela (Skolwebben fungerar ej på lovet) om ert barn inte ska komma som ni anmält. Senast tio måste vi ha koll på hur stor barngrupp vi har varje dag!

Men först nästa vecka:

Måndag.

•  Inga utflykter. Vi har pysseldag på skoltid och fortsätter även på                        fritidstid så att alla hinner göra de en vill.

tisdag

• förskoleklassen ser på en julföreställning med “Vattenmannen och Speed”gympasalen.
  • Några elever från årskurs fyra kommer och håller i en julpysselaktivitet för Tegelbobarn. Tid ca 14.50-15.30
  • Prova på GarageBand, en I-pad-app 14.50-ca 15.30

onsdag.

• Pärlplattesaga 14.50-ca -15.30.
  • Schack 14.50-15.30

torsdag

• Fritids hela dagen efter avslutningen i respektive klassrum och juldansen på skolgården som håller på till ca 9.30.

• Jullovsfritids på Tegelbo

GOD JUL ☃️ Fortsätt läsa