Information om studiedag och vårens stormöten

Hejsan alla familjer på Årstaskolan!

Hoppas ni har haft en skön julledighet!
Jag vill påminna er om att det är studiedag tisdagen den 29 januari för all personal, vilket innebär att det då är jourfritids bemannat med vikarier.

Jag vill också redan nu flagga för våra stormöten som gäller för all personal på skolan. Dessa kommer att inträffa tre gånger under vårterminen. Följande datum gäller; onsdag 6 februari, tisdag 26 mars och tisdag 7 maj, då fritids är bemannat av vikarier från klockan 15.15.

Ni kan redan nu gå in och anmäla om ni behöver omsorg dessa dagar för ert/era barn via länken ANMÄLAN TILL LOV- OCH JOURFRITIDS som finns i det övre röda fältet på denna sida.

Tack för gott samarbete!
Nina Park, biträdande rektor

Fritidsplanering v 3

Idag, måndag, har vi utflykt som vanligt.

Tisdag har vi syjunta samt att vi är inbjudna till kulturskolan. Där får vi prova på olika kulturella aktiviteter.

Onsdag har vi fritidsjumpa och pärlplatta. Vi ska skapa en Super Mariovärld.

Torsdag har vi syjunta och fritidsjumpa

Fredag dansar vi loss till just dance

❄️🤶🏻🎅🏽❄️❄️Information om jullovsfritids. ❄️❄️🎅🏽🤶🏻

Information från fritids inför jullovet:

27/12-4/1

Alla enheter kommer att vara på Tegelbo 6.30-18.00.

7/1 -8/1

6.30-7.30 öppning på Tegelbo.

7.30 -17.00 är alla på sina enheter.

17.00-18.00 stängning på Tegelbo.

Den 7/1 mellan kl 9.30 och 16.00 har Tegelbos personal planering. Tegelbos barn kommer då att vara på Bakgården, Sörgården och Norrgården.

6.30-18.00

Jourfritids på Tegelbo för de som har anmält omsorg.

Sjuk- och lediganmälan.

Om ditt barn blir sjukt eller ledigt då ni har anmält att ni behöver omsorg måste ni ringa och anmäla det till oss, senast kl. 9.00. Vi vet av erfarenhet att ett relativt stort antal anmälda barn inte dyker upp för man fick andra planer och förutsättningar. Det tar alltför stor del av personalens arbetstid att kontrollringa de som inte dykt upp.

Därför måste ni föräldrar vara noga med att kontakta oss om barnet blivit ledigt.

Personalen kommer inte ringa till de anmälda barn som inte dyker upp.

Observera att under lovet ska ni inte göra sjuk- eller lediganmälan via skol-webben.

Kläder

Vi kommer att vara ute varje dag så kläder efter väder behövs samt extra kläder.

Varje morgon har vi en samling med barnen där vi går igenom dagen samt aktiviteter.

Sörgårdens övervåning 08-508 46 227

Sörgårdens undervåning 08-508 46 225

Tegelbo 08-508 46 229

Bakgården 08-508 46 231 eller 08-508 46 233

Norrgården 08-508 462 19

Ikaros 08-508 46 224

Fritidsplanering v 50-51

Hej alla där hemma! ☃️

V. 50

Må. Förskoleklasserna går till Dansbanan. Åter på skolan till mellis.

Åk 1 åker till Blecktornsparken på söder. Åter på skolan till 16.00

Ti, on fortsätter vi med våra vinterstationer.

To. Lucia- 8.30 är Tegelbo bjudna på 3: ornas luciatåg i stora idrottshallen. Efter det har vi julpyssel hela dagen i våra olika grupper.

Vill era barn klä sig i luciakläder så är det ok. Vi kommer inte ha ett eget luciatåg.

Fr. Crazy hairday. Kom i din galnaste frisyr om du vill.

v. 51

Må. Vi går till samma ställen som veckan innan.

Ti. Stora biblioteket, Syjunta

on. Fritidsjumpa, sing along jultema,

To. Stora biblioteket, syjunta

Fr. 8.30 har vi långdans på skolgården. Ni vårdnadshavare är välkomna att dansa med oss. Efter dansen får ni ta med era barn hem.

Vi som är kvar myser med historiska julkalendrar.

Vi som arbetar på Tegelbo önskar era alla en riktig god helg och ett gott nytt år! 🎅🏻🤶🏽

Vi ses igen med friska tag den 10/1-19

För er som vi träffar på jullovet så kommer vår planering vara…

27-28/12 är vi hopslagna och planering för dessa dagar får berörda elever.

2/1- Blecktornsparken med ca 30 elever med grillkorv till lunch

3/1- Arkitekturmuseet med ca 20 elever, pannkakor till lunch

4/1- Vi är på skolan

7/1- Utflykt i närområdet

8/1- Vi hittar på någon kul beroende på om vi har snö eller inte.

9/1 är det planeringsdag för personalen och jourfritids bemannas av vikarier.

10/1 Skolan börjar igen 😁😁

Önskan: Om ni har återvinningsmaterial hemma, ex glasburkar, kartonger och dyl så är vi intresserade av det.

Anmälan om fritids under jullovet

Till alla vårdnadshavare i åk 0-5

Nu på fredag den 7 december är det sista dagen att anmäla sitt barn till fritids under jullovet.

Under jullovet vill jag ge så många som möjligt av personalen på fritids möjlighet att ta ledigt för välförtjänt vila och återhämtning. Därför kommer det utifrån antalet anmälda barn vara en del vikarier som arbetar under lovet.
För att jag i god tid ska kunna planera en bra lovverksamhet är det viktigt att sista anmälningsdatum respekteras.

Tack för gott samarbete!
Vänligen