Fritidsplanering v 50-51

Hej alla där hemma! ☃️

V. 50

Må. Förskoleklasserna går till Dansbanan. Åter på skolan till mellis.

Åk 1 åker till Blecktornsparken på söder. Åter på skolan till 16.00

Ti, on fortsätter vi med våra vinterstationer.

To. Lucia- 8.30 är Tegelbo bjudna på 3: ornas luciatåg i stora idrottshallen. Efter det har vi julpyssel hela dagen i våra olika grupper.

Vill era barn klä sig i luciakläder så är det ok. Vi kommer inte ha ett eget luciatåg.

Fr. Crazy hairday. Kom i din galnaste frisyr om du vill.

v. 51

Må. Vi går till samma ställen som veckan innan.

Ti. Stora biblioteket, Syjunta

on. Fritidsjumpa, sing along jultema,

To. Stora biblioteket, syjunta

Fr. 8.30 har vi långdans på skolgården. Ni vårdnadshavare är välkomna att dansa med oss. Efter dansen får ni ta med era barn hem.

Vi som är kvar myser med historiska julkalendrar.

Vi som arbetar på Tegelbo önskar era alla en riktig god helg och ett gott nytt år! 🎅🏻🤶🏽

Vi ses igen med friska tag den 10/1-19

För er som vi träffar på jullovet så kommer vår planering vara…

27-28/12 är vi hopslagna och planering för dessa dagar får berörda elever.

2/1- Blecktornsparken med ca 30 elever med grillkorv till lunch

3/1- Arkitekturmuseet med ca 20 elever, pannkakor till lunch

4/1- Vi är på skolan

7/1- Utflykt i närområdet

8-9/1 är det planeringsdagar för personalen och jourfritids bemannas av vikarier.

10/1 Skolan börjar igen 😁😁

Önskan: Om ni har återvinningsmaterial hemma, ex glasburkar, kartonger och dyl så är vi intresserade av det.

Anmälan om fritids under jullovet

Till alla vårdnadshavare i åk 0-5

Nu på fredag den 7 december är det sista dagen att anmäla sitt barn till fritids under jullovet.

Under jullovet vill jag ge så många som möjligt av personalen på fritids möjlighet att ta ledigt för välförtjänt vila och återhämtning. Därför kommer det utifrån antalet anmälda barn vara en del vikarier som arbetar under lovet.
För att jag i god tid ska kunna planera en bra lovverksamhet är det viktigt att sista anmälningsdatum respekteras.

Tack för gott samarbete!
Vänligen
Nina Park
Biträdande rektor

Fritids v 49-51

Hej alla där hemma. ❄️

Veckorna framöver kommer vi att ha olika stationer med vinterhems på fritids. Det innebär att anmälningssystemet läggs på hyllan till 2019. Eleverna kan välja vilken station som de vill delta i just då.

Alla stationer har vintertema och det som skapas är kopplat till detta tema.

Syjunta, pärlrum, bakning, pyssel i holkarna och fritidsjumpa kommer alla att vara valbara stationer. Utflykterna förutsätter vi med och på måndag är det grupp 3 som åker till Bandängen.

Obs. Det är, som vanligt, mer sjukfrånvaro nu när det blir kallare, både bland elever och bland personalen. Det kan då innebära att vi drar ner på planerade aktiviteter och sätter trygghet och säkerhet i första rummet. Mycket kan våra duktiga vikarier utföra men inte allt av det vi planerat. Hoppas att ni har förståelse för detta. 🤧🤮

Stormöte – Anmälan till jourfritids

Nästa torsdag, den 22 november, är det återigen dags för all personal på skolan att ha skolutvecklingsmöte, ett så kallat Stormöte.
För fritids del innebär det att mellan klockan 15.15 – 18.00 består bemanningen av vikarier. Vi är förstås mycket tacksamma om ni som har möjlighet hämtar ert/era barn tidigare denna dag.
Detta Stormöte är terminens sista och efter jullovet kommer ni att få alla datum för vårterminens stormöten som kommer att äga rum vid tre tillfällen.
Ni anmäler ert/era barn via webblänken under ”ANMÄLAN TILL LOV- OCH JOURFRITIDS” i menyraden som finns på alla bloggar.

Observera att anmälan stängs en vecka innan, det vill säga nu på torsdag den 15 november.

Tack för Ert samarbete!
Vänlig Nina Park, biträdande rektor