Fritidsplanering v 12-15🌸

Hej där hemma,

Under de kommande fyra veckorna kommer vi att..

Gå på utflykt på måndagar. Vi går kl 13 och är åter på skolan ca 16.00. Behöver ni hämta ert barn tidigare än 16.00 går det bra att komma till parken eller hämta innan 13.00.

Må v 12- 1: or till Getingskogen som ligger i skogen bakom Fsk Årstaliden. Fsk  går till Valla torg

Må v 13- 1:or går till Vettersparken, fsk till Snokenskogen som ligger i skogen bakom Bakgården. Vi är tillbaka till mellis.

Må v 14- 1:or till Getingskogen och fsk till  Årstalidenparken.

Må v 15- 1:or till Blecktornsparken på söder och fsk till Getingskogen.

Ti. Syjunta

Pärlplattor tema sagor. Dessa blir sedan grunden till kortfilmer skapade av elever.

On. Lek och rörelse i idrottshallen

Konstruktion och bygge i ateljén

To. Bollspel i idrottshallen

How to draw

Fr v 12 Bingo

v13 Spa

v14 Småstjärnorna/Talang🕺🏻👯‍♂️

v15 Vårpyssel/påskpyssel 🐣

🐣Påminner om börja titta på anmälan till påsklovet🐣

Trevlig helg önskar vi på Tegelbo ☀️

Stormöte 26/3

Hej där hemma,

Den 26/3 har vi möte med all personal. Detta innebär att fritids bemannas av vikarier från 15.00 och vi ber er som har möjlighet att hämta era barn innan det.

Har du behov av omsorg efter kl 15.00 fyller ni i anmälan som ni hittar under lovanmälan på bloggen. Denna anmälan vill vi ha senast 12/3 för att veta hur många vikarier vi behöver anlita.

Vänligen

pedagogerna på Tegelbo 🌸

Hej alla glada vårdnadshavare!

Här kommer planeringen för sportlovet.
Varje dag har vi samling kl. 9.15.
Måndag:
vi går till Trollskogen efter lunch, tillbaka till mellis. På eftermiddagen finns möjlighet att titta på deltävling 4 från Melodifestivalen.
 Tisdag:
Pysseldag. I ateljén blir det Tittskåpsverkstad, ta med skokartong eller liknande hemifrån. Det kommer finnas möjlighet att göra film samt egna spel (tre-i-rad).
 Onsdag:
Inomhus erbjuds det pyssel och olika aktiviteter, till exempel Bingo. Eventuellt blir det utflykt i närområdet.
 Torsdag:
Utflykt till Skansen kl. 9-14. Det blir skridskoåkning och matsäck från köket.
För de som stannar hemma på Tegelbo blir det utelek, ”How to draw” och fortsatt pyssel.
 Fredag:
Sportlovsavslutning! Efter lunch blir det filmvisning med popcorn och saft. Sedan blir det Just dance och kahoot.
Varje dag blir det såklart även utelek! Vi hoppas på fint väder och mycket lek och skratt!
Allt gott,
Personalen på Tegelbo