Stormöte – Anmälan till jourfritids

Nästa torsdag, den 22 november, är det återigen dags för all personal på skolan att ha skolutvecklingsmöte, ett så kallat Stormöte.
För fritids del innebär det att mellan klockan 15.15 – 18.00 består bemanningen av vikarier. Vi är förstås mycket tacksamma om ni som har möjlighet hämtar ert/era barn tidigare denna dag.
Detta Stormöte är terminens sista och efter jullovet kommer ni att få alla datum för vårterminens stormöten som kommer att äga rum vid tre tillfällen.
Ni anmäler ert/era barn via webblänken under ”ANMÄLAN TILL LOV- OCH JOURFRITIDS” i menyraden som finns på alla bloggar.

Observera att anmälan stängs en vecka innan, det vill säga nu på torsdag den 15 november.

Tack för Ert samarbete!
Vänlig Nina Park, biträdande rektor

Planering för v. 46-49

Måndagar: 12/11 åker grupp 3, 19/11 åker grupp 4, 26/11 åker grupp 1 till Bandängen.

Tisdag: Bakning👩🏾‍🍳👨‍🍳

Onsdag: Fritidsgympa, pärlsaga

Tordag: Syjunta, Fritidsgympa

1: Sing along🎼

2. Spa💆🏼‍♀️💆🏿‍♂️

3. Minitalang👯‍♀️🕺🏻👯‍♂️

4. Julverkstad🤶🏽🎅🏻

Höstlov

Hej

På lovet är det viktigt att eleverna har varma och regntäta kläder. Vi som åker på utflykt kommer att vara ute i kylan och vätan länge.

Vid 9.00 vill vi att eleverna har kommit till verksamheten.

Planering för höstlovet🍁

Måndag: Jourfritids och vikarier bemannar verksamheten

Tisdag: Jourfritids och vikarier bemannar verksamheten

Onsdag: Fiske i Rudan för 30 elever. Vi lottar ut platser om fler vill. 🐠🐟

Vid spöregn åker vi till ett museum.

Pysselverkstad

Tordag: Skansen för 30 elever. Vi lottar men de som inte fiskat har förtur.

Vid spöregn åker vi till ett museum

Pysselverkstad

Fredag: Dia de los Muertos (de dödas dag)

Vi bakar och ser på Coco som berör temat.

PDV-utbildning för personal

Hej,

På tisdag den 30/10 kommer all personal på Årstaskolan få utbildning i PDV (pågående dödligt våld). Vi kommer att utbildas både teoretiskt men även praktiskt. Efter 12.00 kommer vi att genomföra den praktiska delen vilken kan verka realistisk och med det lite skrämmande för barn. Vi vill informera er om detta och kommer även att informera era barn som är på fritids då. Det är bra att de vet att detta inte är på riktigt samt försöka hålla eleverna inne då. Ni kan även prata om det hemma innan.

Vänligen Carina