Vantar, mössor, överdragsbyxor!

Det var -14 grader kallt i morse och på första rasten. Till lunch var det -9. Trots denna kyla saknade många barn vantar, mössor och överdragsbyxor. Självklart hade många också alldeles utmärkta kläder för vädret! Toppen! Några av barnen tyckte inte att de ville ta på sig kläder de hade och några hade tyvärr inga varma kläder att leka i snön med alls. Det blev väldigt kallt. Väldigt!

I veckan kommer det verkligen att vara blandat väder, både kyligt och blött! Snälla, snälla vårdnadshavare, hjälp ert barn att få hit rejäla kläder och ombyten. För blöta blir de, förutom att de fryser.

Med vänlig hälsning,

Fritidspersonalen som ser till att era barn får minst en-två timmars utevistelse om dagen, frisk luft, motion och dagsljus.

Tack på förhand för att ni hjälper oss att fixa detta!