Planering vecka 5

Hej på er i snövädret!

Här på fritids har vi det bara bra. Isen på grönan är åkbar och många har med skridskor och hjälmar och åker både på lunchrasten och på fritids.

Vi har också haft många roliga aktiviteter tillsammans inomhus. Vi har lärt oss om medeltiden och Valdemar Atterdags invasion av Gotland 1361, genom att se film och lyssna till en berättelse. Det har varit fritidsgympa, övning inför Norrgårdstalang, besök i skolbiblioteket, bingo och en syjunta.

Om ni inte märkt det ännu så har vi världens bästa vikarie, Lisa, här på fritids. Hon jobbar ett par veckor till istället för Lena. Lena har ett annat uppdrag men är snart tillbaka. Det är Lisa som håller i tex Norrgårdstalang och fritidsgympan.

Nästa vecka erbjuder vi följande aktiviteter:

Måndag:

Före mellis kan eleverna träna till Talang, bygga lego, spela spel eller leka ute.

UTFLYKT: Efter mellis 15-16 går vi till Tandläkarbacken och åker pulka. Utrustning: Egen pulka eller stjärtlapp OCH hjälm. Ingen snowracer då det blir för stor skaderisk. MÄRK PULKOR OCH HJÄLMAR!

De som är kvar på skolan leker på gården, åker skridskor, håller i miniklubb på Tegelbo eller bygger lego.

Tisdag: STUDIEDAG! Ingen undervisning. Fritids hela dagen för de elever som är föranmälda via länken. Länken är stängd sedan i tisdags. Vid frågor kontaktar ni biträdande rektor Nina Park.

christina.park@stockholm.se

Onsdag: Vi fördjupar oss i en spännande berättelse om Gustav Vasa och ser en kortare film om honom.

Miniklubben på Bakgården

Torsdag: Karin kör plantering efter önskemål på fritidsrådet. Miniklubben på Sörgården

Fredag: Repetition för Norrgårdens Talang.

Vi som gillar historia, spänning och rysligheter lyssnar på en berättelse om “Den förgiftade ärtsoppan 1577”. En kortare film finns till. De som vill antecknar och ritar i de egna böckerna vi gör.

Vi önskar er en trevlig helg!

Med vänlig hälsning,

Lotta, Lisa, Lena, Karin, Daniel och Vivi