Planering fritids v.4

OHej!

Så har vintern äntligen kommit på riktigt! Det verkar dessutom vara så att det håller i sig med vintervädret. Detta tänker vi utnyttja, till att börja med nu på måndag då vi erbjuder skridskoåkning som aktivitet.

Vi kommer också att vara ute andra eftermiddagar och leka på gården. Hjälp barnen att få med sig rejäla kläder så blir det ännu roligare att vara ute.

Vecka 4

Måndag: Vi slutar tidigt, enligt schemat! Om vi har is på skolan så åker de som vill och har egna skridskor och hjälmar på vår egen isbana.

Om det däremot är dålig is här, så kan man få följa med till Enskede IP och åka där. I så fall äter vi mellis ute och är tillbaka till 16.00. Utrustning: Tag med hjälm, skridskor, överdragsbyxor, mössa och vantar. Tag med en bra väska att bära i.

Inne finns det möjlighet att ha syjunta med Vivi efter mellis och legobygge för legogruppen.

Miniklubben-Tegelbo startar idag.

Tisdag:

Fritidsgympa och möjlighet att gå till skolbiblioteket och sitta och läsa. Passa också på att kanske träna läsläxan.

Onsdag: Rysliga berättelser ur Sveriges historia. Vi lyssnar på en bokserie och fördjupar oss i de lite ruskigare delarna av vår historia på olika sätt.

Miniklubben-bakgården

Torsdag: Öppet hus från 16-19. Kom och delta och få en inblick i skolans och fritids verksamheter.

Varmt välkomna!

Barnen går inte själva runt på öppna huset utan är på fritids tills ni hämtar eller tills att de går hem.

Fritids Norrgården har öppet som vanligt men vi kommer, pga att lokalerna ska användas till Öppna Huset, att få tränga ihop oss efter 16 och ha lite enklare verksamhet i något av våra klassrum. Vid 17 går vi över till Tegelbo, precis som en vanlig dag.

Fredag: Bingo och träning inför Norrgårdens egen Talang.

Trevlig helg!

Flöjtkurs:

12 views

Som i en sardinburk…

Vi hade disko i gympasalen idag