Planering fritids v 3

Hej!

Nu är vi igång igen efter lovet. Vinter har vi dessutom fått och solen har tittat fram. Härligt!

Vi påminner om att ta hit alla varma kläder och ombyten igen, om de varit hemma på lovet. Rejäla vantar, överdragsbyxor och mössa behöver barnen, även i åk 3! Några barn hävdar motsatsen men vi är envisa. Om det ska funka att vara ute tre gånger om dagen, runt 2 timmar, behövs rejäla kläder!

Idag startar vi veckan med en härligt utflykt till dansbaneskogen direkt efter skolan. Vi vill njuta av sol och snö. Vi går däremot hem till mellis då vi inte informerat om en sen eftermiddag för alla.

Planering vecka 3

Måndag: Dansbaneskogen före mellis och dramalek med Karin efter.

Tisdag: Gympasal och pärlverkstad med saga

Onsdag: Rysliga nedslag i vår historia. Vi lyssnar på berättelser om Digerdöden och Gustav Vasa. Den som vill gör en egen liten bok med hjälp av bilder och anteckningar.

Miniklubben för Bakgårdsgänget.

Torsdag: Flöjtkurs för de som var med sist. Nya intresserande får sin chans lite längre fram.

Fredag: Barnens val. En liten grupp elever styr planering och utförande av veckans fredagsaktivitet.

❄️Har vi tur kan det bli skridskoåkning på Grönan i veckan och framöver, för idag gav sig våra snälla vaktmästare ut och började spola!👍Alltså får man gärna ta med skridskor och hjälm om man är åksugen!

Och sist en filmsnutt från när några barn hittade en helt naturlig studsmatta på vår utflykt idag. Vilken rörelseglädje! :

18 views

vila är också härligt!