Planering för fritids vecka 13

Hej!

Så kom den till slut, våren. Vi kan bestämma det nu, eller hur? Så härligt med sol och värme och torra kläder och skor!

Veckan avslutades i stor stil med barnens egna planerade aktivitet. Fredagsmys! Grönsaker med dipp, dans, rithörna och film! Slå det ikväll, om ni kan!

Idag var också sista dagen som Lisa vikarierade för Lena. Lena kommer tillbaka på måndag. Lisa kommer dock redan och hjälper oss igen på onsdag då Lotta är på kurs.

Nästa vecka har vi också en massa kul inplanerat!

Måndag: pingisturnering och programmering.

Tisdag: Fritids stänger som vi tidigare informerat om i veckobrevet, 15.15 pga SKUTT. Gemensamma aktiviteter för all skolpersonal. Har du inte anmält omsorgsbehov så är det egentligen för sent nu. Kontakta Nina Park om ni inte kan lösa omsorgen på egen hand denna eftermiddag.

Ni kan redan nu gå in och anmäla omsorgsbehov för kommande Skutt-dagar, lov och klämdagar. Detta gör ni i fritidsbloggen.

Onsdag: Alla barn som inte går hem efter mellis går till Snokenskogen och leker en timme. Tillbaka vid 16.

Torsdag: Kahoot och Tecknarskola. Idag lär vi oss att teckna ögon med blyerts. Kanske näsor också, om vi hinner.

Fredag: Idag får alla barn ta med att sällskapsspel så kan vi prova varandras spel, lära oss nytt och umgås tillsammans.

De barn som har med sig en ifylld blankett kan gå på videointervju för Nelly Rapp kl 13.30. Detta är dock utanför fritids aktiviteter och sker på eget ansvar. Endast personal från filmteamet håller i detta även om det sker i lånade lokaler på skolan.

Ha en fin helg i solen!

Lotta, Lena, Vivi, Karin och Daniel