Fritidsplanering för vecka 3-6

Idag var det Twister-race på fritids. En elev uppmanades att beskriva vad Twister-race är och svarade “Det är roligt!”

För kommande 4 veckor (vecka 3-6) på fritids ser planeringen ut så här:

MÅNDAGAR 15.00-16.00 Pärlverkstad i 3b´s klassrum

TISDAGAR 14.45-15.30 Körsång på Tegelbo 15.00-16.20 Dans i danslokalen

ONSDAGAR 15.00-16.00 Kreativt Skapande i 3b’s klassrum

TORSDAGAR 15.20-16.20 Fritidsgympa i gympasalen

FREDAGAR 13.30-14.30 Digitalt skapande i 3c’s klassrum

God fortsättning!

Då var vi igång med vårterminens fritids på Norrgården. Dagens aktivitet var Fritidsgympa och vi testad en ny aktivitet som vi kallade för något så otympligt som “rockrings-sten/sax/påse-hoppa-på-ett-ben-stafett”! Det var lite jobbigt och lite krångligt och mycket kul!

Något annat som var nytt på fritids för terminen var att vi nu har kommit igång med vår “Valtavla”. Den sitter i korridoren utanför 3d’s klassrum. För er föräldrar kan det vara bra att känna till att där kan ni gå och titta när ni kommer för att hämta ert barn, så ser ni vilket rum de befinner sig i. Be gärna era barn berätta hur den fungera!

Imorgon är “Twister-race” aktiviteten för dagen. Den kör vi inomhus innan mellis. Efter mellis, som vi som vanligt äter kl 14.40, är vi ute på skolgården tills vi tycker det börjar bli dags att gå in.

Planering för kommande vecka bör landa här i bloggen någon gång under fredagen och ni som prenumererar på bloggen får det som vanligt i mejlboxen vid 18-tiden.

God fortsättning och välkomna till en ny termin på Norrgården!