Stormöte – Anmälan till jourfritids

Nästa torsdag, den 22 november, är det återigen dags för all personal på skolan att ha skolutvecklingsmöte, ett så kallat Stormöte.
För fritids del innebär det att mellan klockan 15.15 – 18.00 består bemanningen av vikarier. Vi är förstås mycket tacksamma om ni som har möjlighet hämtar ert/era barn tidigare denna dag.
Detta Stormöte är terminens sista och efter jullovet kommer ni att få alla datum för vårterminens stormöten som kommer att äga rum vid tre tillfällen.
Ni anmäler ert/era barn via webblänken under ”ANMÄLAN TILL LOV- OCH JOURFRITIDS” i menyraden som finns på alla bloggar.

Observera att anmälan stängs en vecka innan, det vill säga nu på torsdag den 15 november.

Tack för Ert samarbete!
Vänlig Nina Park, biträdande rektor

Planering fritids för vecka 46

Hej!

Det har varit en mysig vecka i höstrusket. Vi har erbjudit många roliga aktiviteter som barnen deltagit i.

En höjdare var t.ex. den valbara utflykten med toppbestigning och lång promenad dit. Barnen var otroliga på att både gå och klättra.

Det har också spelats spökboll, lyssnats på Zombiebok, byggts med lego och mycket annat. Veckan avslutades med den omåttligt populära aktiviteten bingo.

Måndag:

Storfritidsmöte.

Efter mellis 15-16 är det valbar tur till Snoken.

Tjejpingis

Tisdag:

Gympasal 15-16 och Zombiesaga

Onsdag: Blandade aktiviteter

Torsdag:

Tjejpingis

Stop Motion – göra animerad film

Fredag: Dansfredag 15-16

Fritidsplanering v 45, 5-9/11

Hej familjer! 🎃🍂🎃🧟‍♀️🎃🍁

Nästa vecka har Norrgårdens fritids detta roliga på programmet!

måndag.   Superwalking med topptur till Hammarbyhöjden. För de som vill och      .                vågar! Åter ca 16.00

tisdag.       Kahoot! Frågesport med I-pads. Kl 15-16

onsdag.    Fritidsgympa. 15-16

torsdag.    Saga-rita!  15-16

fredag.      Bingo. 15-16

🕯🕯  Trevlig helg önskar Norrgårdsgänget!     🕯🕯

Fritidsplanering för vecka 43

😄😄Nästa roliga fritidsvecka hade vi tänkt så här:

Måndag      Valbar utflykt till Gubbängens parklek där det finns en fin skatebana.      .                  Man får ha med egen utrustning om man vill. Hemma igen 16.00. .           .                  Övriga stannar hemma på gården.

Tisdag.       Norrgården stänger 15.15. Efter det har vi samlat jourfritids på stora .      .                  skolgården/ Tegelbo för anmälda.

Onsdag.    Spöksaga-rita kl.15-16

Torsdag.    Action-charader  kl 15-16

Fredag      Halloween-disko!  Man får klä ut sig om man vill, men ej ansiktsmask.  .                 Tid 14;50-16.00

Trevlig helg önskar Norrgårdsgänget 👍😄🍁