Löss på Norrgården

Hej!

Här har vi redan flera rejäla fall av löss! I helgen behöver alla barn som varit här kamma och eventuellt behandla sig.

Meddela om ni hittar löss och se till att barnet är behandlat innan det kommer tillbaka.

Ni som kommer direkt från sommarlov kan också kamma igenom för säkerhets skull. Det är viktigt att vi stoppar all återsmitta snabbt.

Sätt upp långa hår, behandla gärna med Preventspray och var uppmärksamma under några veckor framöver. Kamma ofta tills faran är över.

Lena och Lotta, Karin och Vivi

Välkommen till Norrgårdens fritids!

Hej alla barn och familjer!   ☀️☀️☀️

På måndag när skolan börjar (9.00) blir det premiär för alla på fritids också. Här kommer lite information:

Våra öppettider är 7.50-17.00. Övriga tider som vanligt på Tegelbo. Vi har avprickningslistor som vi prickar av närvaro och stryker när barnet går hem.     Om barnet ska hämtas av annan person, gå hem med kompis, gå själv som hen inte brukar etc, så meddela oss när ni lämnar eller te.x. på en lapp som barnet har med sig. OBS! Vi har ingen telefonpassning på morgnarna.

Här är planering för vecka 34: 20-24/8

måndag   Fritidsmöte med alla barn och personal

tisdag      Lera

onsdag    Spelhåla – vi spelar olika slags bordsspel

torsdag   Rörelse/drama i ”Blå rummet”

fredag     Fredagsaktivitet som barnen planerar

Trevlig helg önskar vi på Norrgårdens fritids!

Lena, Lotta, Vivi-Anne, Karin och Daniel

Välkomna till ett nytt läsår på Norrgårdens fritids!

Hej på er alla!

Ja , det är här som en kommer att kunna läsa om vad som händer på fritids för klasserna 3A, 3B och 3C. (Som förrra läsåret hette 2a, 2b1 och 2b2)

Skaffa prenumeration här så får du automatiska mejl om våra blogginlägg!

Vänliga hälsningar från oss på Norrgårdens fritids:                                             .    Lotta, Lena, Vivi, Karin & Daniel

Norrgården tackar för i år

Idag, torsdag, stängde Norrgården för det här läsåret. Tack för ett roligt år tillsammans på vår nystartade åk3-enhet!

Kvar på hyllorna när den sista eleven gått för dagen fanns en hel del kläder, skor och saker, totalt blev det en säck med kläder, en flyttkartong med stövlar och skor, en låda med diverse saker och en hög med skolböcker och mappar med skolpapper. Detta får ligga kvar på kontoret på Norrgården under kommande vecka. Malin Mahr jobbar under vecka 26 uppe på Ikaros, ovanför Norrgården. Om ni vet att ni glömt något och vill försöka få tag på det så gå till Ikaros och fråga om Malin kan hjälpa er. i slutet av vecka 26 flyttas allt kvarglömt vidare till vaktmästeriet och därifrån sedan vidare till insamling eller soprummet.

Önskar er alla en fin sommar!

Norrgården gm Berit G R