Klämdagarna

Som vi skrev häromdagen så är skolan stängd, men fritids öppet (troligtvis på Tegelbo), de två klämdagarna 29 april och 11 maj.

Många av er har redan meddelat oss om hur ert behov av fritids ser ut då, men om ni inte gjort det eller är osäkra på om ni gjort det så skulle vi uppskatta mycket om ni kan meddela oss helst imorgon, torsdag, eller på fredag morgon vid skolans början.

Tack för ert samarbete! /Norrgården

Klämdagar, behov av fritids?

Hej!

I april och maj kommer ett par klämdagar, dvs Valborg 30 april (röd dag 1 maj) och Kristi himmelfärd, 11 maj (röd dag 10 maj), då skolan är stängd men fritids är öppet (troligtvis på Tegelbo) för dem som har behov av det.

Vi ber er att så snart som möjligt meddel oss om ert barn kommer till fritids eller är ledigt dessa två datum. Skicka ett mail till lena.wallner@stockholm.se eller säg det muntligt till någon i fritidspersonalen.

Tack för ert samarbete!

Föreläsning

På torsdag den 12/4 är det kvällsföreläsning för personalen på Årstaskolan. Det innebär att alla barn f-3 som är kvar på fritids är ute på skolgården mellan kl. 15:50-17:00. Därefter är det omsorgsverksamhet på Tegelbo kl. 17:00-18:00. Vi är tacksam om ni har möjlighet att hämta era barn tidigare denna dag. Ansvarig personal kommer att vara välkända för eleverna.

Tack för gott samarbete!

/Skolledningen

Påsklov på Norrgården

Under påsklovet är Norrgården öppet kl. 8.00-17.00. Morgon- och kvällsfritids på Tegelbo öppnar och stänger vanliga tider.

Om ni anmält behov av fritids under lovet och ert barn blir sjukt eller ledigt vill vi påminna er om att ringa oss och meddela, på tel. 08-508 462 19. Observera alltså att ni inte kan använda skolwebben för frånvaroanmälan på lovet! Tack på förhand!

Aktiviteterna som erbjuds under lovet kommer att anslås på Norrgården på tisdag.

Glad påsk!