Sommarlovsinformation från fritids!

Information om fritids på Årstaskolan under sommarlovet 2019

Plats och öppettider

Vecka 24: alla enheter är på sin egen avdelning, verksamheten stöttas upp av vikarier då ordinarie personal ska packa.

Vecka 25: Öppning och stängning sker på Sörgården. Däremellan är alla på sina respektive enheter, utom Tegelbo som, pga golvrenovering, fördelas enligt följande:

0c på Sörgården, 0d på Bakgården, 1b och 1c på Flygeln, respektive pedagoger följer med sin klass

Vecka 26: Se vecka 25

Vecka 27–31: Gemensamt sommarfritidsSörgården

Vecka 32–33: Öppning och stängning sker på Sörgården. Däremellan är alla på den enhet de ska vara på under det nya läsåret, dvs. åk 1 på Sörgården, åk 2 på Tegelbo, åk 3 på Norrgården, Åk 4–6 på Ikaros.

Fritids öppettiderna är som vanligt 6.30-18.00.

Sjuk-och ledig-anmälan, telefonnummer

Om ditt barn blir sjukt eller ledigt då ni har anmält att ni behöver fritids måste ni ringa och anmäla det till oss, senast kl. 9.00. Vi vet av erfarenhet att ett relativt stort antal anmälda barn inte dyker upp på sommarfritids för man fick andra planer och förutsättningar. Det tar alltför stor del av personalens arbetstid att kontroll-ringa de som inte dykt upp.

Därför måste ni föräldrar vara noga med att kontakta oss om barnet blivit ledigt.

Personalen kommer inte ringa till de anmälda barn som inte dyker upp.

Om ni har glömt vilka veckor ni anmält behov, fråga oss så kan vi tala om det. Observera att under sommarlovet ska ni inte göra sjuk- eller ledig-anmälan via skolplattformen, då ingen kommer att läsa av den under den perioden!

Under vecka 24-26 (12 juni-28 juni) ringer ni till den enhet barnet tillhör nu.

Sörgårdens övervåning 08-508 46 227

Sörgårdens undervåning 08-508 46 225 (även morgon och kvällsfritids fr. v. 25)

Tegelbo 08-508 46 229

Bakgården 08-508 46 231 eller 08-508 46 233

Norrgården 08-508 462 19

Ikaros 08-508 46 224

Under vecka 27-31 (1 juli – 2 aug) ringer ni till Sörgården08-508 46 225

Under vecka 32-33 (5-16 aug) ringer ni till den enhet barnet kommer att vara med, se ovan.

Utrustning

Att ha till hands på fritids, förvaras i en ryggsäck, väska eller påse:

Badkläder och handduk

Vattenflaska

Keps

Kläder för alla tänkbara svenska sommarväder och vid behov av ombyte. Ev. solskyddsmedel.

Viktiga datum

Måndag och Tisdag den 12-13 augusti har hela skolan planeringsdagar. Sörgården, bemannat med vikarier, är öppet endast för dem som har anmält behov av det.

Måndagen den 19 augusti kl. 9.00 börjar höstterminen med gemensam start ute på skolgården.

Personal i tjänst under Sörgårds-veckorna (med reservation för ändringar)

Vecka 27 Vivi N, Carina T, Sara E, Helen J, Yerro B, Awet K, Tobias D K, Nilla S, Monika P, Malin M, Larsa S, Josefin F, Jimmy L, Sandra P, Juan M

Vecka 28: Vivi N, Sophie K, Tobias D K, Monika P, Adisa K, Jimmy L, Göran S, Josefin F, Awet K, Eva D

Vecka 29: Alicia V, Oskar L, Adisa K, Yerro, B, Sophie K, Monika P, Tobias D K

Vecka 30: Adisa K, Awet K, Monika P, Jesper H, Alicia V, Eva D, Sanna Å

Vecka 31: Sara K, Karin T, Olivia M, Love E, Jesper H, Alicia V

Under samtliga sommarveckor kommer Stockholms stad att anställa ungdomar som jobbar på fritids. Deras namn kommer att anslås i hallen vecka för vecka.

Veckoprogram: Vilka aktiviteter som kommer att erbjudas på sommarfritids meddelas på anslag i hallen vecka för vecka.

Vi önskar er alla ett fint sommarlov!