Vi på Ikaros vill erbjuda en meningsfull fritid för barnen i årskurs fyra och fem, efter skolan.

Våra fasta aktiviteter på Ikaros ser ni under fliken planering.

Varje dag kan en spela biljard, sällskapsspel, ps4, pingis, pyssla, lägga pärlplattor, läsa böcker och tidningar, rita och hänga med varandra.

Eleverna kan alltid välja att vara utomhus på skolgården. Vi har olika bollar och utomhusredskap.
Ikarospersonal har också rastverksamhet på förmiddagsrasten och lunchrasten för åk 4 & 5.

Ikaros har öppet från skoldagens slut till 17.00, på lov är Ikaros öppet 8-17.

En torsdag i månaden stänger vi 15.40 pga Apt på skolan. Vi förvarnar inför detta på vår blogg och med lappar i korridoren.

Vi ser fram mot ett spännande och roligt läsår tillsammans på Ikaros!

Nina, Anna, Henrik Z, Jossan, Felicia, Vahel, Emilia och Thomas

5 tankar om “Ikaros

1. the bäst girl in ikaros, låt mig presentera: Alice!!!!!!!♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ says:

IKAROS ÄGER FETT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

2. BEAST says:

IKAROS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Comments are closed.