Sommarfritids på Årstaskolan

Information om fritids på Årstaskolan under sommarlovet 2018

Plats och öppettider

Vecka 24-27 är alla elever med sin ordinarie enhet. Ikaros har öppet mellan 08.00 – 17.00 (morgon- och kvällsfritids på Tegelbo som vanligt).

Under vecka 26-27 kommer Ikaros att få sällskap av Norrgården, (våra blivande åk.4:or).

Vecka 28-31 är Ikaros stängt och fritidsomsorgen är förlagd till Tegelbo.

Sjuk-och ledig-anmälan, telefonnummer

Om ditt barn blir sjukt eller ledigt då ni har anmält att ni behöver fritids måste ni ringa och anmäla det till oss, senast kl. 9.00. Vi vet av erfarenhet att ett relativt stort antal anmälda barn inte dyker upp på sommarfritids för man fick andra planer och förutsättningar. Det tar alltför stor del av personalens arbetstid att kontroll-ringa de som inte dykt upp.

Därför måste ni föräldrar vara noga med att kontakta oss om barnet blivit ledigt.

Personalen kommer inte ringa till de anmälda barn som inte dyker upp.

Om ni har glömt vilka veckor ni anmält behov, fråga oss så kan vi tala om det. Observera att under sommarlovet ska ni inte göra sjuk- eller ledig-anmälan via skol-webben, då ingen kommer att läsa av den under den perioden!

Telefon nr till Ikaros är 08-508 46 224

Under vecka 28-31 (6 juli – 3 aug) ringer ni till Tegelbo på 08-508 46 229

Utrustning

Att ha till hands på fritids, förvaras i en ryggsäck, väska eller påse:

Badkläder och handduk

Vattenflaska

Keps

Kläder för alla tänkbara svenska sommarväder och vid behov av ombyte.

Viktiga datum

Måndag och Tisdag den 13-14 augusti har hela skolan planeringsdagar. Tegelbo, bemannat med vikarier, är öppet endast för dem som anmält behov av det till bitr. rektor, christina.park@stockholm.se

Måndagen den 20 augusti kl. 9.00 börjar höstterminen med gemensam start ute på skolgården.

Personal i tjänst under Tegelbo-veckorna (med reservation för ändringar)

Vecka 28: Vivi, Sophie, Felicia, Eva D, Emilia, August, Göran

Vecka 29: Vivi, Sophie, Eva, Emilia, Lisa, August

Vecka 30: Sophie, Awet, Emilia, Lisa, Alicia

Vecka 31: Lotta H, Cecilia M, Awet, Emilia, Monika, August, Lisa, Love

Under samtliga sommarveckor kommer Stockholms stad att anställa ungdomar som jobbar på fritids. Deras namn kommer att anslås i hallen vecka för vecka.

Veckoprogram

Vilka aktiviteter som kommer att erbjudas på sommarfritids meddelas på anslag i hallen vecka för vecka.