APT på torsdag (11/4)

Hej! Påminner om APT på torsdag, vi stänger med andra ord lite tidigare, 15.45.
Behöver man omsorg längre än så hör av man av sig till Nina Park, christina.park@stockholm.se.

Ni kan även ringa oss på Ikaros om det är något annat som vi kan hjälpa er att lösa på torsdag.

Påsklov!

Hej! Blir mest information på bloggen nu, hoppas det kan komma lite mer av det underhållande slaget snart.

Vecka 16 (15e – 21a april) är det påsklov. Vill ni ha omsorg för ert barn går ni in på länken nedan och anmäler. Är ni inte i behov av omsorg behöver ni inte anmäla någonting. Anmäl er senast 2 veckor innan, dvs på måndag (1/4).

Lovfritids

Skutt imorgon

Hej!

Vill påminna om att det är skutt-dag imorgon. Med andra ord skolan slutar efter lunch och Ikaros stänger ca 15.15.

Har ni inte anmält er för jourfritids och behöver omsorg efter 15.15 så behöver ni höra av er till Nina Park, christina.park@stockholm.se.

APT på torsdag

Hej! På torsdag är det APT igen, detta innebär att fritids stänger ca. 15.45 denna dag.

Mellis serveras på avdelningen och de som anmält att de behöver omsorg, får gå till Tegelbo när Ikaros stängt.

Vill ni anmäla ert barn eller har frågor kontakta biträdande rektor Nina Park, på nr. 08-508 46 205 eller på Mail: christina.park@stockholm.se

Skutt på onsdag

Hej! Återigen har vi lite förändringar i våra öppettider, denna gång är det på onsdag det gäller (6/2). Då är det så kallad skutt-dag. Detta innebär att det inte blir några lektioner efter lunch, så Ikaros öppnar redan 12.30.
Det innebär även att Ikaros stänger tidigare också, 15.00. De som behöver omsorg får då gå till Tegelbo.

Har ni frågor hör av er till biträdande rektor Nina Park. Alternativt till någon av oss på Ikaros, ni ser våra mailadresser under ”kontakter”.

Vänliga hälsningar Ikaros personal

Studiedag på tisdag!

Hej!

Vill påminna om att det är studeidag på tisdag (29/1).
Med andra ord skolan är stängd för ordinarie verksamhet.
Det kommer att vara jourfritids för anmälda barn och fritids kommer bemmanas med vikarier. I första hand kommer verksamheten vara på Tegelbo.

Är man inte anmäld och behöver omsorg eller har frågor kontakta Biträdande rektor Nina Park: på nr. 08-508 46 205 eller på Mail: christina.park@stockholm.se

För övrigt vill jag påminna om att Grönan fortsatt är skridskobana. Plocka gärna med skridskor, åk på raster, fritids eller på kvällarna för den delen. Viktigt med hjälm såklart och att man inte är på isen utan skridskor.

För lite bilder på skridskoåkandet kolla vår Instagram: @ikaros.arsta

Trevlig helg /Ikaros

Program – Öppet Hus – Torsdag 24 Januari | Kl 16-19

Nu är det dags för Öppet Hus igen och på torsdag den 24 januari är ni välkomna till oss mellan klockan 16.00-19.00.
Under dagen kan ni träffa medarbetarna på skolan och höra mer om hur vi arbetar – och givetvis har du även möjlighet att se våra lokaler och hur vi har det på skolan.
Ni som redan går på skolan eller är vårdnadshavare är lika välkomna som ni som inte hittills hör till Årstaskolan men är nyfikna på oss.

Vi har öppet på våra båda skoldelar:
Årstaskolan Årsta torg F-6, Hjälmarsvägen 15
Årstaskolan Årstaviken 7-9, Simlångsvägen 26