Ny info om sommarfritids! Viktigt!

Hej där hemma!

Här kommer lite ny info angående lokalerna på sommarfritids.

Nästa vecka, vecka 24, kommer vi att vara kvar här på övervåningen. Ni kan alltså lämna kvar extrakläder och vattenflaska en vecka till.

Vecka 25 däremot, händer det nya grejer. Det ska renoveras på hela Sörgården och vi måste vara i andra lokaler. Då det fortfarande är många barn och vi inte får plats att tränga ihop oss med andra avdelningar har vi fått ett helt eget ställe. Vi kommer under 4 dagar, 18-21 juni, att husera i hus F, plan 100. Med andra ord i danslokalen och ytterligare ett klassrum på nedervåningen i F-huset. Barnen vet var.

Vi återkommer med telefonnummer ifall det blir något nytt.

Flytten till F-huset blir en toppenlösning, tycker vi! Vi får hålla ihop barn och personal och det blir en trygg och bra miljö för alla våra Sörgårdsbarn.

Från vecka 26, då det är mycket färre barn anmälda, slås Sörgården ihop med Tegelbo.

Läs mer om sommarfritids i informationen dom kommer på bloggen från våra fritidssamordnare på skolan.

Vi ses imorgon på avslutningen!

Välkomna!