Fritidsaktiviteter vecka 42

På måndag börjar vi en ny fyraveckors-period med aktiviteter på fritids. Kommande vecka ser det ut så här:

Måndag 15 oktober

Vi går till Dansbaneskogen och leker efter mellis. Tillbaka på fritids ca. 15.30.

Tisdag 16 oktober

Fritidsgympa kl. 15.00-16.00 för 10 st från 0a och 10 st från 2a. Fri lek på fritids för övriga.

Onsdag 16 oktober

IMovie-verkstad kl 14.30-15.30, 4 från varje klass på över- och undervåningen skapar filmer om fritids.

Torsdag 17 oktober

Programmerings-verkstad 14.30-15.30, vi provar på att programmera med hjälp av till exempel BeeBots och BlueBots.

Fredag 18 oktober

Twister-race, Kul fredagstävling där slumpen avgör vem som vinner

Om ni är nyfikna på hur planen för de följande veckorna ser ut så ta en titt på bilden:

Finns även att se på väggen utanför köket på övervåningen!

Trevlig helg!

Anmälan höstlovet mm

Hej!

Nu är det dags att anmäla behov av fritids på höstlovet!

På alla våra bloggar finns en “knapp” i menyraden som heter Anmälan till lov- och jourfritids. Ni kan också komma direkt  dit via följande länk:

www.arstaskolan.org/lovfritids

I samma länk finns också anmälningsformulär till  några tillfällen i höst då fritids stänger tidigt p.g.a. utbildning. Där ber vi er också gå in och anmäla om nin har behov av jourfritids dessa tillfällen.

Observera att om vi inte fått in några anmälningar från er så utgår vi från att ni har löst omsorgen på annat sätt. Gäller både lovdagar och jourfritids vid utbildning och liknande.

Obs! Länkarna stänger efter angiven anmälningstid. Efteranmälningar hänvisas då till skolledning.

Tack för ert samarbete!

Personalen på Sörgården

Fritidsaktiviteter vecka 41

Måndag: Utflyktsdag i faddergrupper. 0A går tillsammans med 2A till Årstaliden. 0B går tillsammans med 1A till Trollskogen. Vi är tillbaka på Sörgården ca 15:30.

Tisdag: Fritidsgympa mellan 15:00-16:00.

Onsdag: Fadderaktiviter. 1A får besök av sina fadderbarn i 0B på Sörgårdens övervåning. 2A besöker sina fadderbarn i 0A på Sörgårdens undervåning.

Torsdag: Skapande mellan 14:30-15:30.

Fredag: Stjärnfredag mellan 14:30-15:30.