Terminens sista stjärnfredag

Ännu en kort vecka har passerat här på fritids och sommaren närmar sig med stormsteg. Fredagen i all ära avslutade vi med en uppskattad aktivitet – stjärnfredag!

Modiga barn från alla klasser bjöd på kreativa och välsynkade uppträdanden – allt från roliga clowner, till dansuppträdanden och jojk! De barn som själva inte uppträder agerar publik och hejar på i vanlig ordning. Det märks att barnen är proffs även på detta, vilket fantastiskt klimat vi har tillsammans här på fritids! Personalen hade utlovat ett paradnummer som tyvärr inte blev av på grund av sjukdom. Vi håller på det till ett annat tillfälle!

Åter igen tänk på hur modiga era barn är som vågar ställa sig framför en stor publik(!) och bjuda på sig själva? Utöver stort mod och självförtroende tränar vi under denna aktivitet bland annat på grundmotoriska rörelser, rytm och takt, att visa respekt och hänsyn samt mycket annat. Men framförallt – vi har kul tillsammans! Tänk vad fritids är bäst ändå.

Vi önskar er en trevlig helg!

/Personalen på Bakgården

En tanke om “Terminens sista stjärnfredag