Stjärnfredag!

Vi har avslutat veckan med dunder och brak. Stjärnfredag stod på menyn och vi bjöds på uppskattade uppträdanden från grupper ur alla klasser denna gång – 0E fick göra sin efterlängtade debut! Det blev allt från proffsiga konferencierer, synkade dansuppträdanden, skönsång, trolleritrix och roliga historier. De barn som inte uppträder agerar publik, och vilken publik sen! Ännu en succé och vi ser redan fram emot nästa gång.

Har ni tänkt på hur modiga era barn är som vågar ställa sig framför en stor publik(!) och bjuda på sig själva? Utöver stort mod och självförtroende tränar vi under denna aktivitet bland annat på grundmotoriska rörelser, rytm och takt, att visa respekt och hänsyn samt mycket annat. Men framförallt – vi har kul tillsammans! Tänk vad fritids är bäst ändå.

Vi önskar en supertrevlig helg!

/Personalen på Bakgården

3 tankar om “Stjärnfredag!