Spa

Idag har vi haft spa på fritids. Eleverna i ettan har fått vara med och planera samt deltagit i genomförandet av aktiviteten. Många har vuxit några extra centimetrar av ansvaret. Förskoleklasselever och övriga ettor har fått gå på aktiviteter så som tatueringar, nagellacksmålning, massage och yoga. Stämning har varit på topp!

Syften, gemenskap och göra saker tillsammans, lära känna nya vänner, ansvar, entreprenörskap genom att gå från idé till handling, prova på något nytt, vila och rekreation. Integritet, vi har innan massagen pratat i samtliga klasser om rätten till den egna kroppen. Att massage kan kännas bra men om det inte känns bra så ska man säga till. Om massagen tex är för hård, lös, kittlas eller på annat sätt inte känns bra så säger man till. Den som masserar måste lyssna. Genus och Normkreativitet, alla får gå på alla aktiviteter, man bestämmer själv om man vill eller inte vill.

2 tankar om “Spa

1. Caroline (mamma till Hanna i 0c2) säger:

Så mysig stämning när vi kom och hämtade. Alla barn visade sitt nagellack och var så glada och lillasyster blev inbjuden att måla sina naglar också. Tack till personalen som planerat och genomfört!