Pyjamasparty!

Idag har hela Bakgården haft pyjamasparty! De som ville fick ha på sig pyjamas och ta med sig en kudde och ett gosedjur. Vi har sett på film, dansat till just dance, haft limbo och lekt en massor! Det bjöds också på popcorn och saft.

Pyjamasparty med saft och popcorn har varit ett önskemål från många elever och ett av önskemålen från elevernas fritidsråd. Eleverna i årskurs två har varit deakatiga i planering och genomförandet. De har bland annat hjälp till att poppa popcorn, blanda saft, dela ut och bestämt aktiviteterna. Elever i årskurs ett har hjälp till att göra skyltar.

Syften, elevinflytande, att ha roligt tillsamman, meningsfull fritid, projektarbete,  dans och rörelse, gemenskap, kreativitet och fantasi.

2 tankar om “Pyjamasparty!