Information vecka 25

Under måndag och onsdag vecka 25 kommer förskolelärarna hålla inskolningssamtal med vårdnadshavare till de nya 6-åringarna. Dessa samtal kommer hållas i deras nya lokaler på Bakgården, vilket innebär att det blir lite ändringar för fritidsverksamheten.

Hämtning och lämning kommer ske precis som vanligt dessa dagar (glöm inte bort att det nu är Sörgården som gäller). Under förmiddagarna kommer vi hålla till i köket på Bakgården, möjligtvis något av de mindre rummen och ute på gården. Efter lunch gäller följande;

(Observera att vi inte kommer kunna nås via telefon dessa eftermiddagar)

Måndag: Vi åker till Rålambshovsparken, ca 11.30. Vi äter mellis där och är åter på Bakgården igen cirka 16-16.30. Behöver du hämta ditt barn tidigare är det viktigt att du meddelar oss vid lämning så vi kan försöka ordna att ditt barn får stanna med en annan avdelning, alternativt hämta på plats i Rålis.

Onsdag: Vi är kvar på skolan, men håller oss ute. Barnen som ska börja på Sörgården och Norrgården hälsar på i de nya fritidslokalerna. Från klockan 16 är vi tillbaka inne på Bakgården.

Övriga aktiviteter för veckan informeras på valtavlorna!

Ha en fortsatt skön helg! ☀️

/Personalen på Bakgården