Information för fritids vecka 33

Varmt välkomna tillbaka till Bakgården och välkomna alla nya elever som börjar i förskoleklass. I år kommer vi vara två förskoleklasser och två ettor på Bakgården.

På måndag 14/8 har vi fritids på Bakgården. De som börjar i förskoleklass har inskolning den här dagen.

Tisdagen den 15/8 är det fritids på Bakgården, ingen inskolning för förskoleklasserna.

Onsdagen den 16/8 är det första skoldagen. Se respektive klassblogg för mer info. Efter skolan är det fritids.

Torsdag den 17/8 och fredagen den 18/8 är det skola och fritids efter skolan.

Bakgården öppnar 7.30, de som har morgonomsorg innan 7.30 lämnar på Tegelbo. En personal öppnar på Bakgården 7.30 och den andra hämtar elever på Tegelbo 7.30 och så går de tillsammans till Bakgården. Tegelbo öppnar 6.30. För starttider när skolan börjar se respektive klassblogg.

17.00 stänger Bakgården, de elever som har omsorg efter 17.00 har det på Tegelbo. En personal från Bakgården går alltid över med de elever som är kvar.
18.00 stänger Tegelbo.

Eleverna får inte ha med sig leksaker till skolan eller fritids, vi kommer ha leksaksdagar på fritids. Fidget spinner räknar vi till leksaker. Det är däremot okej att ta med sig en fotboll eller hopprep, då gäller eget ansvar och skolan tar inget ansvar för borttappade föremål.

Telefonlista:
Bakgården 7.30-17.00, 08 508 46 231, vid sjukanmälan ring detta nummer.
Tegelbo 6.30-18.00, öppning och stängningsavdelning, 08 508 462 29

Vid frågor är det bara att prata med någon av personalen på Bakgården.

Varma hälsningar
Bakgården