Påsklovet

Hej alla familjer!

Vi har haft ett härligt och lugnt påsklov här på Bakgården. Under veckan har vi påskpysslat, varit på utflykt till aspuddsparken, haft påskäggsjakt och grillat korv. Vädret har bjudit på strålande sol så vi har självklart varit ute mycket. Barnen har också haft mycket lektid då lekar och projekt inte behöver avslutas och städas undan på samma som när alla är på plats.

Tack för en härlig vecka, vi ses igen på tisdag!

Glad påsk!

Planering vecka 17

Parkour

Breaking news

Loombands

syverksta

how 2 draw

Bollskola

Miniklubben

Hinderbana

Bakgårdens fotbollsturnering

Idag har vi haft en härligt vårig eftermiddag med korvgrillning och fotbollsturnering. Lagen, som var blandade med några spelare från samtliga klasser i varje lag, blev döpta efter olika länder och fick möta varandra i en intensiv turnering, innan vinnarlaget slutligen fick utmana bakgårdspedagogerna på en match. Pedagogerna erkänner sig besegrade och vill ge en stor guldstjärna till alla som varit med och spelat idag, för deras stora engagemang och otroligt kamratliga spel. Inte ett enda kort delades ut av domaren under hela turneringen! ⭐️👏

MÅNDAG:

Alla klasser till närliggande park, vi åker kl 13 och är tillbaka senast kl 15.45.

TISDAG:

Syverkstad

Loombands

ONSDAG:

Bakning

How to draw

TORSDAG:

Parkour

Bollskola

Miniklubb för 0E

FREDAG:

Leksaksdag – en leksak som får plats i årstaskolans ryggsäck. Inga vapen eller elektroniska leksaker.

Planering v.14

MÅNDAG:

1D, 1E och 2B till närliggande park, tillbaka senast 15.45.

0E och 2C till Cosmonova, tillbaka senast 15.30.

TISDAG:

Syverkstad