Planering v.4

MÅNDAG:

0c2 och 1c2 åker stjärtlapp. Vi är tillbaka ca 15.30. Barnen får gärna ta med sig stjärtlapp och hjälm.

0c1 och 1c1 är hemma.

TISDAG:

Garageband

Pärlplatteverkstad

Snickis

ONSDAG:

Fritidsgympa

Breaking News Bakgården

Bibblan

TORSDAG:

Bakning

Snickis

Kahoot

FREDAG:

BINGO

Information angående jullovet

Nu är det JULLOV, det innebär:

*Ingen skola , men fritids är öppet som vanligt.

*Fritids är på Tegelbo 27/12-5/1-18

*8/1-9/1 är vi på Bakgården ,10/1 stängt pga Planeringsdag.

*Alla närvarande barn och vuxna är tillsammans på Tegelbo.

*Extra viktigt att säga till en vuxen när man går hem.

*Ring alltid om ni blir lediga/sjuka fast ni anmält närvaro. Tel 508 46 229, 508 46 230 OBS till Tegelbo.

*En vädjan angående jullovsfritids: Ring och meddela (Skolwebben fungerar ej på lovet) om ert barn inte ska komma som ni anmält. Senast tio måste vi ha koll på hur stor barngrupp vi har varje dag!

*Vårterminen 2018 startar 11/1-18

God jul och gott nytt år!

Information om schack

Information om schack inför nästa termin för ettor som har anmält sig.

Vi pedagoger kommer tyvärr inte kunna följa barnen till och från schacken nästa termin.

Barnen kan antingen få gå själva dit och tillbaka om ni som vårdnadshavare godkänner det. Då är det ni som vårdnadshavare som ansvarar för ert barn på väg till schacken, under schacken och på väg tillbaka till fritids. Om ni väljer att låta ert barn gå till och från schacken själv så behöver ni meddela oss på fritids om det.

Ni kan också prata ihop er med varandra och att turas om att gå med barnen. Om ni vårdnadshavare gör en sådan överenskommelse så meddela oss på fritids.

Vi förser barnen med mellanmål innan schacken.

Vi hoppas att ni har förståelse för detta.

Fritids