Information till föräldrar och elever i 4B

Hej alla barn och föräldrar i 4B och 4D!

Varje år har Årstaskolan sin egen festival- Årstafestivalen.Torsdag 23 maj är det dags för Årstafestivalen igen!

Förra året hade vi den mellan 16.00 och19.00.

I åk 4 har vi som ett mål att lära eleverna spara på resurserna, konsumera miljömedvetet. Eleverna i 4 B vill ordna ett loppis på Årstafestivalen där de kan sälja sina gamla saker och få dem att återanvändas. De vill också baka själva och sälja bakverken.

Pengarna ska i så fall gå till klasskassan. Vi har fått godkännande av rektorn för att ordna loppis och kakförsäljning.

Men för att genomföra detta behöver klassen hjälp och stöd av föräldrarna. En eller flera föräldrar behövs på plats under själva festivalen, för att ta hand om pengarna och hjälpa med försäljningen.

Som jag redan sagt till klassen ska min ena fot opereras den tredje maj. Och sedan blir jag sjukskriven några veckor. Under tiden kommer klassen få en vikarie som mentor.

Men jag är tillgänglig via mail under tiden i fall det dyker upp frågor om planering och organisation. Det finns även andra lärare som jobbar med klassen och kan också hjälpa till om det behövs. Förhoppningsvis är jag tillbaka till 23 maj.

De föräldrar som har tid och möjlighet att hjälpa till med Årstafestivalen får gärna maila till mig senast onsdag den första maj.

Trevlig helg!

Marina