Inför åk5

Åk5 startar 09.00 måndag 19 augusti.

Vi samlas gemensamt på skolgården och går upp till era nya klassrum.  Första tre dagarna är mentorsdagar. Schema kommer första veckan och vi följer det från torsdag 22 augusti.

Kära åk4!

Vi önskade oss en berg-och-dalbana tillsammans med er, att få dyka ned i de djupaste dalarna tillsammans och sedan kämpa oss upp på de högsta topparna. Önska sig går ju alltid, men vem kunde ana? Branta backar som gör att det brusar i öronen, svängar som syr fast oss i sätet och loopar där vi helt plötsligt sett världen uppochned. Käraste barn, vilken åktur det blev!

Ni har skrivit barnböcker som fått små barns ögon att växa till tallriksstorlek. Ni har mejslat runstenar. Ni har byggt batterier som fått lampor att lysa. Ni har skrattat och kippat efter andan till Apstjärnan för att sedan skriva ett halvt metriskt ton var med anteckningar. Ni har räknat och löst problem. Ni har upptäckt babularer med hjälp av mjölkpaket. Ni har till och med tagit berg-och-dalbanan en lång sväng hela vägen till London och tillbaka. Käraste barn, vilken åktur det blev!

Nu gnisslar vagnarna in fullt med bultande hjärtan och rosiga kinder, så här till sommarlovet. Kliv nu ur på trötta ben och med pirr i magen. Ät glass. Kyl av er i närmsta hav eller sjö. Låt solen värma era ansikten. I augusti kliver ni i vagnarna igen, då vi byggt banan högre – snabbare – häftigare. Käraste barn, vilken åktur det ska bli!

Vi är så glada att just vi får vara just era lärare. Det är en sann ära! Vi alla önskar er en fantastiskt glad sommar!

Vi syns nästa åktur.

Med vänliga hälsningar,

Lotta, Lina, Åsa, Marina, Magnus, Martin, Ola,
Mikaella, Linnea, David och Larsa

En tanke om “Inför åk5

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *