Info HEM vecka 50

Hej,
Vi har haft en fantastisk vecka. BARNBOKSPROJEKTET avslutades med en Bibblisfestival! På förmiddagen läste eleverna i åk 4 högt för förskoleklasserna. Och efter lunch firades författarna på scenen i matsalen. Popcorn, saft och disco avslutade dagen. Läs gärna böckerna på http://bibblis.se

Men, nu är också första terminen snart slut. Fredag 21/12 är det avslutning. Samling i klassrummet kl. 08.15. Ringdans på skolgården kl. 08.30. Därefter avslutning i respektive klassrum. Skoldagen slutar efter lunch. Därefter är det fritids som vanligt.

Torsdag 20/12: Alla städar på förmiddagen och åker på utflykt efter lunch.
Fredag 21/12: Terminsavslutning. Samling kl. 08.15.

3 tankar om “Info HEM vecka 50

1. Lotta Bohlin
    Lotta Bohlin says:

Hej. På fredag är det gemensam avslutning på skolan, i respektive klass, kl. 08.15-11.30. Det är inga vanliga lektioner utan ett avslutningsprogram i klassrummet. Efter lunch slutar alla elever eller stannar på fritids.