Info HEM vecka 41

Kära föräldrar och elever!

Den här veckan har alla elever spelat olika instrument på musiken, pratat om väderstreck och ätit Tacos. En bra vecka!

Nästa vecka på onsdag åker 4B & 4D på studiebesök Tumba Bruksmuseum. Det blir guidade visningar och tid för lek i en härlig miljö. Alla elever tar med egen matsäck (se separat inlägg).

Välkomstsamtalen fortsätter även denna vecka.

Alla elever har fått, eller får i dag, en Hälsoblankett från skolsköterskan som ska fyllas i och returneras så snart som möjligt.

Elever som ska vara på fritids på Höstlovet måste anmäla sig. Klicka på länken till höger högst upp på sidan.

Till nästa vecka (läxa):

• LÄXA SVENSKA: Alla elever har valt en egen bok att läsa på elevens val. Alla har satt egna läsmål och måste läsa lite hemma för att nå sitt mål. Boksamtal och egen läsning på elevens val-lektionerna.

Kalendarium:

• Höstlov vecka 44