Info hem vecka 23

Hej alla föräldrar och elever i åk 4,

Nu kör vi sista sträckan på bergochdalbanan och avslutar det här läsåret på topp och med vackert väder. Vi ser redan nu fram emot ett nytt läsår i femman.

Just nu städar och rensar vi klassrummen för att flytta till ny korridor och bereder plats för de nya fyrorna som ska flytta in i Ikaroskorridoren.

Info hem

6 juni Nationaldagen

7 juni Klämdag och kompledigt för Årstafestivalen

Vecka 24

Måndag 10 juni: Mentorsdag 8:30-14. Vi går på utflykt i närområdet på förmiddagen och på eftermiddagen ska vi göra fint i klassrummen. Klasserna har lite olika aktiviteter med mentorerna. Ta med vattenflaska, solskydd och något litet mellis till utflykten. Vi äter lunch på skolan.

Tisdag 11 juni: Skolavslutning. 8:15 i klassrummet. 8:30 Gemensam avslutning för hela skolan på skolgården. Cirka 9:00 går alla till klassrummen för avslutning med klassen. Skoldagen är slut 10:00 och sedan är det fritids på Ikaros eller hemgång.

Nu är det snart sommarlov.

Trevlig långhelg!