Info hem vecka 19

Hej,

Glöm inte att ta med lämpliga kläder för idrott utomhus!

Torsdag 16/5 kl. 18.00 är det Enhetsråd och därefter Skolråd. De föräldrar som önskar komma meddelar respektive mentor senast 13/5. Vi träffas i 4A’s klassrum i E-huset, våning 3. Välkomna!

Fredag 17/5 har hela mellanstadiet Friidrottsdag på Enskede IP. Samling på skolan kl. 08.15 med lämpliga kläder, vattenflaska och matsäck. Vi är tillbaka på skolan ca kl. 14.30.

Att göra klart eller öva  på till nästa vecka:
Svenska 4ABCD: Vi är i slutfasen av arbetet med att skriva faktatexter om ett djur – på ett mjölkpaket! Skicka hem ditt arbete i veckobrevet och visa hemma.

Kalendarium:
– Årstafestivalen 23/5 kl. 16-19.
– Lovdag 30-31/5.
– Skolbio 3/6.
– Lovdagar 6-7/6.
– Mentorsdag 10/6.
– Skolavslutning tisdag 11/6.

2 tankar om “Info hem vecka 19

1. Lotta Bohlin
    Lotta Bohlin says:

Hej,
    Mentorsdag innebär att all undervisning enligt schema utgår och att klassen har andra aktiviteter tillsammans med sin mentor/mentorer. Sker vanligtvis i anslutning till skolstart/terminsslut.