Veckobrev v 20

Måndag:  Bakgårdsmöte

Fritids: Hela bakgården går till Årstaliden , åter ca 15.45

Tisdag: Friidrottsdag på Farsta IP, samling 8.30 , se mer info nedan. Sen blir det festligheter på skolgården då vi uppmärksammar att det även är ” Fritidshemmets dag” 14.00-ca 15.30.

Onsdag: Ma röd/gröna, värdegrund blå/gula

Idrott röd/gröna, ma blå/gula

Torsdag:  I-pad  och NTA

Bild blå/gula,  Bandyturnering för alla

förskoleklasser, kolla om ditt barn har anmält sig.

APT, Bakgården stänger kl 16.50

Fredag:  Tema alla, sista Grej of the day

Fritids: ” Mellofest”

Hej!

En hel vecka klarade vi också av nu när vi närmar oss slutet på terminen. Ni har väl bokat in tisdagen den 11 juni då vi har skolavslutning, start på stora skolgården kl 8.30 för en gemensam avslutning för hela Årstaskolan. Därefter har vi en egen avslutning i klassrummet till ca 10.00.

Påminner om att gå in på bloggen under lovanmälan och anmäl hur sommarlovet ska se ut.

På matten har det handlat om 10-kompisar och tallinje, på I-paden har vi finslipat inför ” I-padvisningen”.

Tisdagen den 14 maj ska hela Bakgården ha friidrottsdag på Farsta IP. Den dagen ska alla barn ha med sig en

*tom matlåda,*egna bestick ,* egen vattenflaska i en ryggsäck. Vill man ha med sig en extrafrukt/ smörgås går det bra. Vi fixar maten som ska i matlådan ( pannkaka) .Bekväma kläder och skor att idrotta i behövs. Åter ca 14.00

Måndag 20/5 eller tisdag 21/5 kl 15-16.30 i samband med hämtning, är ni välkomna på” I-padsvisning”.

Det innebär att ert barn visar upp hela sin dokumentation av allt arbete som är gjort på I-paden  under hela förskoleklassåret.

Torsdag 23/5 kl 16.00-19.00 är det dags för Årstaskolans årliga festival. Det blir mycket jippon och festligheter och fantastiska uppträdanden på skolgården. Korv /fika försäljning. Då detta är obligatoriskt för eleverna kompenseras det med att man är ledig fredag den 7 juni.

Trevlig helg

Eva, Tobias och Adisa.