Veckobrev v 12

Måndag:  Bakgårdsmöte, veckans bokstav C,c

Fritids : Till Blockriket åter ca 15.45

Tisdag: I-pad blå/gula   NTA röd/gröna  Ansvarsgr

Onsdag: Ma röd/gröna, programmering blå/gula, idrott

röd/gröna, ma blå/gula.

Torsdag: I-pad röd/gröna, NTA blå/gula, bild röd/gröna

sv,blå/gula.  Idag ska vi ” rocka sockor”

Fredag:  Sv alla, grej of the day.

Fritids : Bio

Hej

Idag hade vi rolig fadderträff som handlade om sagor och faktatext. Idag hade även några killar i klassen ordnat lekar och överraskningar för klassen.

På matten har vi jobbat med ” symmetri”, och tränat på vad en ” symmetrilinje” är

Vi ska börja göra ” påsktuppar”. Syftet är att bl.a träna på finmotoriken och att se och göra mönster.

” Vi ” längtar efter våren, så nästa vecka kommer alla familjer att få i uppdrag att berätta vad just ” ditt vårtecken” är. Mer info nästa vecka.

En MYCKET ”blöta kläder” vecka har det varit, kolla gärna så att regnkläderna / stövlarna finns på plats och passar, samt att det finns extra kläder i lådan. Det fattas fortfarande för flera barn.

På torsdag 21/3 uppmärksammar vi att ” olika är bra”, det gör vi genom att ” rocka sockorna”. Det innebär att man har olika strumpor på fötterna den här dagen. Googla gärna och/eller kolla på youtube så får ni veta mera.

Viktiga datum: Tisdag 26/3, utbildning för personalen. Anmäl till jourfritids om du behöver omsorg efter 15.15.

1/4 är sista dagen för att anmäla hur påsklovet ska se ut.

Trevlig helg

Eva, Tobias och Adisa.

En tanke om “

1. Profilbild
    Sofia says:

Glöm inte lämna tillbaka regnkläder som ni råkat få med hem som är någon annans. Kolla märkningen!