Veckobrev v 8

Fritids: Kvar på Bakgården

Tisdag: NTA blå/gula  Sv röd/gröna Ansvarsgrupper

Onsdag: Vinterfriluftsdag O.B.S samling senast kl 8.00

Kläder efter väder och skridskor med skydd samt hjälm om man har anmält att man ska åka.

Torsdag:  I-pad röd/gröna, NTA blå/gula, bild röd/gröna

I-pad blå/gula

Fredag:  Vi avslutar vårt vattentema,  grej of the day

Utedisco på fritids. ( en tradition, fredag innan sportlov)

Hej

Lite vårkänslor fick vi denna vecka, snön smälte och det blev mycket vatten på skolgården. Kolla om det är dags för galonkläder och stövlar, då barnen har varit genomvåta när dom kommer in. Kanske har barnen vuxit ur galonkläder/ stövlar som har varit kvar här. Det ligger även mycket kläder i ” vems” korgen , på fredag åker dessa till vaktmästaren.

Denna vecka har vi pratat och skrivit om ” yrken”, och funderat på vad man vill jobba med när man blir stor.

Vi har jobbat med sopsortering och uppmärksammat att det var ” alla hjärtans dag ” igår. Gå in och se den underbara filmen ang detta som ligger på bloggen.

Påminner om att ni går in och anmäler hur sportlovet ska se ut senast söndag.

Påminner även om att ni svarar på enkäten ni har fått hem ang förskoleklass

Trevlig helg,  Eva, Tobias och Adisa.