Veckobrev v 50

Måndag:  Bakgårdsmöte, Veckans bokstav har redan jullov.

Fritids: Årstaliden åter ca 15.45

Tisdag: Vi är inbjudna på 4-ornas ”boksläpp”, då dom har ”skrivit sagoböcker till oss.” Ansvarsgrupper,

” Bokfest” i matsalen 13.30 tillsammans med 4-orna

Onsdag:  Ma röd/gröna, pyssel blå/gula,

Idrott röd/gröna, Ma blå/gula

Torsdag:  Vi ser på 3-ornas Luciatåg, samling i klassrummet

senast kl 8.20.  Bild röd/gröna, sv blå/gula

Fredag:  Julpyssel i tvärgrupper på Bakgården.

Julbord till lunch, ringdans på rörelseleken.

På fritids: Julbio

HEJ

Veckorna rusar iväg och det är endast 9 dagar kvar av terminen.

Det ligger mycket kläder i ”vems” lådan, kolla om något är ert, innan det åker vidare till vaktmästarna den 14/12.

På matten har det handlat om siffran 9 och hur man kan dela upp den. Vi har skrivit sammansatta ord där det första är JUL-.

Påminner om att idag fredag är sista dagen att anmäla hur jullovet ska se ut.

Vi får gå och se när treorna lussar för oss i idrottsalen den 13/12. Samling i klassrummet senast kl 8.20.

Avslutningen den 21/12 startar med en riktigt lång ” ringdans” på skolgården kl 8.30. VI samlas dock i vår hall, påklädda senast kl 8.20 så att vi dansar ut på skolgården tillsammans. Sen blir det en liten avslutning i klassrummet där varken Eva eller Tobbe är med, då vi redan har rest i väg på jullov.  Klassen kommer ha en liten julavslutning den 18/12 istället.

För att Adisa inte ska stå här alldeles själv kommer Alicia tillbaks från Berlin och jobbar i klassen 19/12-21/12.

Trevlig andra advent

Eva , Tobias och Adisa.