Veckobrev v 38

Måndag: Bakgårdsmöte 9.15-9.55, annan personal tar hand om barnen.  Veckans bokstav: A a Utflykt till Blomparken med ettorna åter ca 16.00

Tisdag: . I-pad blå/gula, tema röd/gröna. Ansvarsgrupper ( vi städar) Vi planerar ( Jonathan är med barnen).

Onsdag: Skoljoggen kl 9.00, Idrott röd/gröna,

(glöm inte ombyte plus handduk) ma blå/gula.

Torsdag: I-pad röd/gröna, tema blå/gula, Bild blå/gula

Sv röd/gröna.

Fredag: Fritidsmöte 9.15-10.15, Film, rörelselek.

Kahoot ( digital frågesport) på fritids

Hej!

Ännu en vecka med härligt sensommarväder. På matten har det handlat om att räkna olika saker på en bild och ringa in rätt siffra, samt tallinjen 0-8. På svenskan har vi lyssnat efter vilka två saker som har samma ljud i början.

Vi har pratat om ” hur pratar djur” dvs hundar skäller, kor råmar, ormar väser, osv.

Idag har vi tittat på 2B,s valfilmer och röstat på det ” parti” vi tyckte bäst om, inne hos 2B. Det lila ” fredspartiet” vann.

Ledtråd på grej of the day: Snäll som gosedjur men farlig på riktigt.??

På onsdag ska vi ( och hela Sverige) springa skoljoggen, ta på bekväma kläder och skor att springa i, ta gärna med märkt vattenflaska. Lägger ut info om skoljoggen på bloggen.

Simskolan startar onsdag 26/9 för alla barn sen är det den 2/10, 3/10 och sista tiden är den 9/10, då ska alltså badkläder och handduk med.

Trevlig helg

Eva , Tobias och Alicia.