Veckobrev v 35

Måndag: Bakgårdsmöte 9.15-9.55, annan personal tar hand om barnen. Samling, Veckans bokstav. 13.20 kommer

” Flourtanten” på besök och pratar om vikten av att borsta tänderna , inte småäta mm. Fritids, utflykt till ” Snokenskogen” åter ca 16.00

Tisdag: Brandövning kl 9.00 på Bakgården . I-pad blå/gula ,namnlekar röd/gröna. Ansvarsgrupper ( vi städar) Vi planerar ( Jonathan är med barnen).

Onsdag: Ma blå/gula, Walking röd/gröna, Idrott blå/gula, Ma röd/gröna.

Torsdag: I-pad röd/gröna, namnlek blå/gula, Bild röd/gröna

Sv blå/gula Kl 13.00 brandövning för hela Årstaskolan.

Fredag: Fritidsmöte 9.15-10.15, Film, ”Grej of the day” alla.

Bingo 15.00-ca 16.00

Hej!

Nu har vi både haft matte och svenska, även om barnen var förvånade över att ” para ihop rätt djurhuvud med rätt kropp ” var svenska. På matten har vi tränat på ” lika många”, och fått vår mattebok.

Idag har vi haft fadderträff, väldigt gulligt och kul. Vi har även gjort 0Es namndiagram som sitter i klassrummet.

Vi har gjort framsidan på vår ” bok ” på I-paden, här kommer allt som barnen gör på I-paden att läggas , och i maj kommer ni bli inbjudna på ” I-padsvisning” för att ta del av era barn har gjort på I-paden under året.

Vi önskar Awet lycka till med studierna, vi kommer att ses på stora gården.

Trevlig helg

Eva , Tobias och Awet.