Information om personalförändring i klass 0E

Awet Kahasi har sent (förra veckan) fått reda på att han fått möjlighet att studera på halvtid, en möjlighet som jag som närmsta chef vill ge honom. Det är förstås olyckligt att detta blev klart så sent. Awet kommer fr.o.m. måndag den 27/8 arbeta eftermiddagar på Tegelbo.

Anledningen till att Awet inte kommer vara kvar på Bakgården är i första hand att det för kontinuitetens skull bör vara samma person som följer barnen under skoldagen och på fritids.

Rekrytering av ersättare för Awet påbörjas denna vecka. Fr.o.m måndag den 27/8 kommer Alicia Vouti arbeta med era barn tillsammans med Eva och Tobias. Alicia är en av våra mycket duktiga och erfarna vikarier som är välkänd för elever och personal på Bakgården. Hon kommer i första hand att arbeta fram t.o.m. fre 7/9.

Vänligen

Nina Park