Veckobrev v 4

Måndag:  Bakgårdsmöte, veckans bokstav H,h

Fritids: Vättersparken åter ca 15.45

Tisdag: Besök på glashus-ett för blå/gula, samling senast

8.20,  vi går 8.30.  Ansvarsgrupper.

Onsdag: Ma blå/gula, värdegrund röd/gröna. Idrott

Röd/gröna ,Kom ihåg att ta med idrottskläder och

handduk.  Ma röd/gröna

Torsdag:  I-pad för alla i halvklass.

Bild  blå/gula

Fredag: Sv för alla

Grej of the day,  fritids: Pyamasmys, man får gärna ta med ett gosedjur.

Hej

Trevligt besök för röd/gröna hos Stockholm vatten. På tisdag är det blå/gulas tur. Vi har pratat om vart det finns vatten.

Vi har börjat sjunga lite ” vattensånger”.

På matten har vi tränat på ordningstal, första , andra osv.

Alla barn har i veckan gjort en ” mattescreening”, som vi kommer titta på under utvecklingssamtalet.

Vi hade en reporter från ” ekot” här i torsdags, som var intresserad av hur vi jobbar med ASL.

Vi kommer framöver ha programmering på schemat, där barnen ska få lära sig grunderna för detta.

Syftet är bl.a att alla ska vara väl förberedda inför ettan där det är en del av ämnet matematik.

Jag har tänkt om när det gäller att låta er skriva upp er på tider för utvecklingssamtalen. För att det inte ska bli ”först till kvarn” när jag hänger upp lappen, så har jag istället nu gett er en tid för samtalen. Vill man byta tid med någon annan går det jättebra.

Jag lägger ut tiderna på måndag , sen kommer en lapp på tiderna för samtalen finnas vid klassrumsdörren. Där skriver ni OK vid er tid om den passar. Samtalen är på 30 min och barnen är med ca 10 min i början. Inför samtalen kommer jag att intervjua alla barn.

Trevlig helg,  Eva, Tobias och Adisa.