Brev från nya läraren Malin

Hej alla barn och vårdnadshavare i blivande 1E!

Mitt namn är Malin Wickström och det är jag som kommer att arbeta som lärare i er klass till hösten. Jag är 29 år och har arbetat som lärare här på Årstaskolan sedan 1,5 år tillbaka och släpper nu till sommaren en åk.3. Dessförinnan har jag arbetat i 9 år som fritidspedagog/resurs här på skolan. Jag har hört så mycket fint om klassen och blev varmt mottagen när jag var nere och hälsade på barnen. Fick dessutom chans att träffa och hälsa på en del av er föräldrar. Ser jättemycket fram emot att arbeta tillsammans med er och era barn och hoppas att vi kommer lära oss mycket tillsammans! Ganska snart efter skolstart kommer vi att ha ett föräldramöte där ni får mer information. Har ni några frågor eller funderingar är ni mer än välkomna att ta kontakt med mig, uppgifterna hittar ni på skolans hemsida.

DSkolan börjar igen den 19 augusti kl.8.55 då ses vi vid stora ingången till Sörgården där jag och Tobias kommer att stå med en skylt som det står 1E på, titta efter den när ni kommer. Vi kommer sedan att vara i vårt nya klassrum på Sörgårdens övervåning(B214)

Ha en fin sommar så ses vi igen till skolstart!

Glad Sommar

Hej och STORT TACK för en underbar skolavslutning idag,det är dock med en liten tår i ögat vi skils åt för det här läsåret.

Tack för de fantastiska presenterna,och ett Jättetack för den otroliga DIF tröjan, en underbar överaskning som jag stolt har visat upp för ALLA idag.

Vi önskar er alla en härlig sommar, kramar från Eva , Adisa och Tobias.