Vinterfriluftsdag onsdag 20/2

Vinterfriluftsdagen onsdag 20/2

Bakgården kommer att ha en gemensam utflyktsdag tillsammans onsdagen den 20/2.

Barnen får då välja mellan att åka skridskor eller att leka i en närliggande park. De som väljer att åka skridskor behöver ha lite förkunskaper. De behöver inte vara proffs men det får inte heller vara första gången som de åker. Detta för att vi ska hinna med att hjälpa alla.

Ni behöver anmäla till respektive klasslärare/fritidspedagog vad ert barn vill göra senast fredagen den 1/2. Vi kommer sedan att dela upp barnen i skridsko och parken grupper. Om vi inte har fått in er anmälan så kommer ert barn att vara i parken. Det kommer inte heller att gå att ändra grupper efter 1/2.

Alla kommer grilla tillsammans i parken. Skolan ordnar med matsäck och dryck denna dag.

Alla elever behöver vara på skolan senast klockan 8.00 den här dagen. Vi räknar med att vara tillbaka på skolan senast 13.30.

Packlista

• Skridskor
  • Hjälm
  • Varm dryck om man vill
  • Kläder efter väder, mössa och vantar.

Vi ser fram emot en härlig heldagsutflykt!

Personalen på Bakgården

Veckobrev v 3

Måndag:  Bakgårdsmöte, veckans bokstav P,p

Fritids: ”fritidsfadderträff ”med klass 1 D

Tisdag: Besök på glashus-ett för röd/gröna, samling senast

8.20,  vi går 8.30.  Ansvarsgrupper.

Onsdag: Ma blå/gula, värdegrund röd/gröna. Idrott blå/gula

Kom ihåg att ta med idrottskläder och handduk.

Ma röd/gröna

Torsdag:  I-pad för alla i halvklass.

Bild  röd/gröna, Sv blå/gula

Fredag: Sv för alla

Rörelselek. Bingo på fritids.

Då är vi igång i skolan igen med vårterminen 2019.

Vi inleder vårt vattentema med att åka till Stockholm vattens lokaler i Sickla ”Glashusett” ,röd/gröna den 15/1 och blå/gula den 22/1. Samling senast kl 8.20 för dessa halvklasser dessa dagar.

Idrotten drar igång för blå/gula på onsdag, tänk på att ta hit idrottskläder och en handduk. Röd/gröna har idrott den 23/1.

Ta även en titt i extrakläderslådan, om det behöver fyllas på.

Idag har vi presenterat ” 10-kamraterna” dvs 1-9, 2-8 osv,detta är något vi kommer jobba mycket med i matematiken.

Vecka 6,7 och 8 kommer jag lägga utvecklingssamtalen för era barn. Det kommer finnas många tider att välja att skriva upp sig på, samtalen är 30 minuter och barnen är med de första 10.

Tiderna för samtalen kommer snart.

Trevlig helg,  Eva, Tobias och Adisa.