Veckoinfo V. 24

Tisdag:

Skolavslutning

Presentation

I onsdags kom Nina Gustafsson och hälsade på klassen. Hon kommer att bli barnens nya lärare i åk 1 så de fick träffas en liten stund innan sommarlovet. Fritidspedagogen Karin följer med klassen till Sörgården. Vi hann även hälsa på i klassrummet i Sörgården.

Information!

Måndagen den 10/6 städar vi ut oss från klassrummet, medtag extra kasse denna dag.

Nu måste ni hjälpa oss att städa ur barnens hyllor i hallen. Hyllorna ska tömmas och allt ska hem. Detta önskar vi att man har tagit hem senast på måndag eftermiddag. Tack på förhand.

Det är viktigt att barn som ska vara här under sommaren har sina saker i sin ryggsäck (badkläder, handduk, solkräm, vattenflaska, extrakläder).

Skolavslutning

Tisdag den 11/6 elever ska vara på skolan kl 8.15 då vi går tillsammans ut på skolgården för att gemensamt avsluta läsåret med övriga skolan kl. 08.30. Rektorn håller tal bland annat, där kommer vi att vara ca 30 min.

Vill ni vara med på skolgården kommer ni att få stå utanför de markerade gränserna för klasserna. Ni kommer alltså inte kunna stå tillsammans med ert barn där.

Därefter tänkte vi ha en avslutning i klassrummet, där vi delar ut terminsintyg, sjunger ngn sång, mm. Vill ni föräldrar närvara och har möjlighet så är ni välkomna att vara med i klassrummet. Det tar ca 30 min. Därefter det är fritids hela dagen.

Sommarutflykt till Alby friluftsgård

Superhjältar “Spindelmannen” klättrar upp på berget. Bra jobbat killar!

Kommande datum:

11/6 Skolavslutning

Vi vill med detta brev också tacka för det goda samarbetet med er föräldrar samt önskar er alla en riktigt skön och trevlig sommar!💐☀️

Carol, Marianna, Karin och Awet