Veckansinfo vecka 23

Torsdag:

Sveriges nationaldag

Fredag:

Lovdag. Fritids öppet för er som föranmält.

Information!

Heldagsutflykt med egen matsäck

Tisdag den 4/6 kommer hela Tegelbo att åka på en heldagsutflykt tillsammans.

Vi åker från skolan kl. 08.30 och beräknas vara åter senast 14.00.

Till denna utflykt tar eleverna med sig sin egen matsäck hemifrån i en ryggsäck. Matsäcken bör innehålla lunch+dryck och vattenflaska samt en frukt.

Tänk på kläder efter väder, lämpliga ombyte om olyckan är framme och gärna solskydd.

Skolavslutning

Tisdag den 11/6 elever ska vara på skolan kl 8.15 då vi går tillsammans ut på skolgården för att gemensamt avsluta läsåret med övriga skolan kl. 08.30. Rektorn håller tal bland annat, där kommer vi att vara ca 30 min.

Vill ni vara med på skolgården kommer ni att få stå utanför de markerade gränserna för klasserna. Ni kommer alltså inte kunna stå tillsammans med ert barn där.

Därefter tänkte vi ha en avslutning i klassrummet, där vi delar ut terminsintyg, sjunger ngn sång, mm. Vill ni föräldrar närvara och har möjlighet så är ni välkomna att vara med i klassrummet. Det tar ca 30 min. Därefter det är fritids hela dagen.

Det är viktigt att alla barn har regnkläder och gummistövlar på skolan.

Kommande datum:

4/6 Heldagsutflykt med egen matsäck

7/6 Lovdag

11/6 Skolavslutning

Vi önskar er alla en trevlig helg!

Carol, Marianna, Karin och Awet