Veckansinfo V. 10

Föreställning av “vattenmannen och speed”

Hej alla elever och föräldrar. Välkomna tillbaka efter sportlovet. Nu kör vi i full rulle fram till sommaren med några lovdagar däremellan. Tiden rusar och vi har en del att jobba med och hinna med.

Måndag:

iPad/SV

Veckans bokstav

Utflykt

Tisdag:

Onsdag:

Utevistelse

Veckans bokstav

Tema: Vatten

Torsdag:

iPad/SV

Idrott (Helklass) Saker att packa ner till idrottslektionerna: Idrottskläder, gymnastikskor/inneskor och handduk.

Fredag:

Städa

Information!

Utvecklingssamtal! Vecka 11-12

På samtalet närvarar både barn och målsman. Barnet får chans att visa och berätta om vad han/hon kan och har lärt sig och annat som känns viktigt. Efter ca halva tiden får barnet ledigt och vi vuxna pratar lite en egen stund om det finns ytterligare saker att ta upp. Detta är tiderna jag kan erbjuda just nu. Passar de inte så får vi planera in en annan tid men då lite längre fram. Skriv upp er så fort ni har möjlighet.

Fyll i ert barns namn på den tomma raden, tiderna finns uppsatta på klassrumsdörren.

Kommande datum:

26/3 Stänger skolan tidigare p.g av Skolutvecklingsmöte. SKUTT-möte med jourfritids från kl. 15.30.

5/4 Studiebesök på Årsta bibliotek

8/4 Studiebesök på Årsta bibliotek

V. 16 Påsklov

26/4 Junibacken

17/5 Friidrottsdag

23/5 Årstafestivalen

31/5 Lovdag

4/6 Heldagsutflykt med egen matsäck

7/6 Lovdag

11/6 Skolavslutning

Kommande datum för APT-möten:

14/3 APT, enhetsråd

11/4 APT

16/5 APT, enhetsråd

Nedan bilder från veckans bokstav J

Vi önskar er alla en trevlig helg!

Carol, Marianna, Karin