Teatern

Vi hade ett mycket trevligt teaterbesök igår, när vi ficka vara med på en fantasiresa till Alice i underjorden.

Vi har dock pratat om varför det är så svårt att sätta sig på mattan i klassrummet ( som vi gör varje dag innan lunch) utan att bli för högljudd och klänga på varandra. Skulle uppskatta om ni även kan prata om det hemma.

Stormöte – Anmälan till jourfritids

Nästa torsdag, den 22 november, är det återigen dags för all personal på skolan att ha skolutvecklingsmöte, ett så kallat Stormöte.
För fritids del innebär det att mellan klockan 15.15 – 18.00 består bemanningen av vikarier. Vi är förstås mycket tacksamma om ni som har möjlighet hämtar ert/era barn tidigare denna dag.
Detta Stormöte är terminens sista och efter jullovet kommer ni att få alla datum för vårterminens stormöten som kommer att äga rum vid tre tillfällen.
Ni anmäler ert/era barn via webblänken under ”ANMÄLAN TILL LOV- OCH JOURFRITIDS” i menyraden som finns på alla bloggar.

Observera att anmälan stängs en vecka innan, det vill säga nu på torsdag den 15 november.

Tack för Ert samarbete!
Vänlig Nina Park, biträdande rektor