Veckoinfo v. 22

Mån; iPad och bild i halvklass. Vi kommer att besöka nya klassrummet som klassen kommer att var i efter sommaren.

Tis; MA

Ons; Patricia och Vivi kommer på besök

Tors; Lov

Fre; lovdag, fritids öppet för er som föranmält.

Tack alla för en trevlig festival igår. Solen kom fram tillslut.

Vi hade också en mycket trevlig utflykt till musikskolan på Lidingö.

Skolavslutningen är tisd 11/6. Denna dag samlas vi på skolgården kl 8,30, där kommer vi att vara ca 30 min. Efter går vi till klassrummet och avslutar tillsammans. Ni föräldrar är välkomna att var med om ni vill.

Kom ihåg att skriva upp på lappen, utanför klassrummet, om ni kommer att äta eller inte, på skolan den 11/6

Önskar alla en trevlig helg, med mycket sol och värme!!!

Kommande datum:

31/5 lovdag

4/6 heldagsutflykt med egen matsäck och vattenflaska

7/6 lovdag

11/6 skolavslutning

Nästa år

Idag har jag berättat för barnen att Patricia kommer att bli deras lärare i åk 1. Vivi som har jobbat tillsammans med Patricia, kommer att vara fritidspedagog och även Awet kommer att följa med klassen till Sörgården.

Dem kommer att hälsa på klassen nästa vecka, och dem kommer även att vara här måndag den 3/6 ca 16-17, så ni får möjlighet att säga hej, när ni hämtar.

Klassträff

Jag vill be om ursäkt ifall någon väntade vid Årstaliden igår då klassträffen blev inställd.
Jag nämnde på inbjudan att vid dåligt väder ställer vi in, jag sms även alla på morgonen som jag visste hade tackat Ja.
Det verkar som att det blivit nån miss nånstans, då min son nämner idag till min förfäran att några väntade där igår.
Många förväntansfulla barn blev besvikna så jag tänkte att vi gör ett nytt försök 2 juni.
Samma plats, picknick, klockan 12.00
Är det så att det blir dåligt väder även då, så får vi väl dricka varm choklad, ta på oss regnkläder o spela/leka i regnet.
Oavsett, jag vågar inte ställa in igen så nån blir ledsen. Flera har redan tackat Ja till detta datum o jag hoppas ni andra också kan/vill fortfarande😊
Osa mig gärna på 0703774163. Mvh Pia