Nästa år

Idag har jag berättat för barnen att Patricia kommer att bli deras lärare i åk 1. Vivi som har jobbat tillsammans med Patricia, kommer att vara fritidspedagog och även Awet kommer att följa med klassen till Sörgården.

Dem kommer att hälsa på klassen nästa vecka, och dem kommer även att vara här måndag den 3/6 ca 16-17, så ni får möjlighet att säga hej, när ni hämtar.

Klassträff

Jag vill be om ursäkt ifall någon väntade vid Årstaliden igår då klassträffen blev inställd.
Jag nämnde på inbjudan att vid dåligt väder ställer vi in, jag sms även alla på morgonen som jag visste hade tackat Ja.
Det verkar som att det blivit nån miss nånstans, då min son nämner idag till min förfäran att några väntade där igår.
Många förväntansfulla barn blev besvikna så jag tänkte att vi gör ett nytt försök 2 juni.
Samma plats, picknick, klockan 12.00
Är det så att det blir dåligt väder även då, så får vi väl dricka varm choklad, ta på oss regnkläder o spela/leka i regnet.
Oavsett, jag vågar inte ställa in igen så nån blir ledsen. Flera har redan tackat Ja till detta datum o jag hoppas ni andra också kan/vill fortfarande😊
Osa mig gärna på 0703774163. Mvh Pia

Årstafestivalen 2019

På torsdag den 23 maj är det dags för Årstafestivalen igen!
Tiden är 16.00-19.00 och uppträdanden på scenen pågår samtidigt med olika aktiviteter på skolgården.
Vi ser som vanligt fram emot att våra elever ska få visa upp det de vill på scenen, med stöd av våra musiklärare.

Hela Årstaskolan F-9 är samlade på Årstaskolan Årsta Torg. Eleverna har obligatorisk närvaro klockan 16.00-19.00 (förskoleklasserna något kortare och meddelas i respektive klassblogg).
Eleverna kompenseras för tiden de är här genom att vara helt lediga fredag den 7 juni, som annars hade varit en skoldag. Den 7 juni är det därför endast jourfritids på skolan.