Terminens sista Veckobrev! 🐆

Den här veckan..

Den här veckan har vi gjort klart vår almanackor. Dessa ska barnen få ta med sig hem innan skolavslutningen.

Vi har haft luciafirande för er föräldrar. Årskurs tre har lussat för oss gymnastikhallen.

4B bjöd in oss till sitt klassrum för högläsning av deras alldeles egna böcker. De har under några veckor gjort egna böcker, de har ritat, skrivit och sedan publicerat böckerna på nätet. Dessa går att läsa på Bibblis, Årstaskolans egna e-boks bibliotek. Efter mellis blev vi inbjudna till Bibblisfestival i matsalen.

Vi har ätit julbord i matsalen.

Nästa vecka.. Vecka 51

Vi arbetar med julpyssel på förmiddagen och eftermiddagen.

Julpyssel på förmiddagen och walking/idrott på eftermiddagen.

Alla på Sörgården har en gemensam pysseldag.

Vi blandar alla klasser och går runt till pysselstationer.

Vi kommer att förbereda eleverna på det här noggrant under tisdagen.

Torsdag

Vi gör iordning i klassrummet. Vi städar och packar ner allt som ska hem. Ta gärna med ordentliga påsar till ert barn att packa i.

Vi bjuder in alla föräldrar till vår egen skolavslutning. Vi börjar med mingel och fika kl. 16.00. Då era barn kan visa vad de arbetat med under terminen. Kl. 17.00 har vi terminsintygsutdelning och filmvisning.

Fredag

Skolavslutning. Obs! Vi börjar 08.10! Vi börjar med en kort samling i klassrummet. Kl. 8.30 är det ringdans på skolgården. Efter ringdansen är skoldagen slut och fritids börjar.

Viktiga datum

Jullov fram till skolstart den 10 januari.

Osäker på hur man sjukanmäler på skolplattformen? Kolla in tidigare blogginlägg alt. Gå in på Årstaskolans hemsida.

Studiedag den 9 januari. Denna dag är det jourfritids.

Första skoldagen 10 januari.

God Jul! ☃️