Veckobrev

Den här veckan..

Vi har arbetat med bokstaven Kk.

Vi har varit på simskola för sista gången, vi har arbetat med mönster, arbetat med almanackan, skrivit sammansatta ord på ASL och varit på krubbvisning i kyrkan.

Nästa vecka.. Vecka 50

Ingen veckans bokstav.

På förmiddagen gör vi klart vår kalender.

Efter lunchrasten på måndagar har pedagogerna på Sörgården möte. Då är barnen på bakgårdens gård med andra vuxna och leker.

Tisdag

På förmiddagen bjuder årskurs fyra in till Bibblisfestival. Årskurs fyra har skrivit egna böcker som de kommer presentera och läsa för förskoleklasserna. Efter det har vi matematik och livskunskap.

Efter lunchrasten har vi walking och idrott.

Onsdag

På morgonen har vi luciafirande med sång för alla föräldrar 8.30-09.00 så kom gärna några minuter innan. Kl. 8.30 samlas alla barn i köket. Vi kommer stå och och sjunga på mattan i klassrummet så ni föräldrar kan ta plats på stolarna i klassrummet.

På förmiddagen arbetar vi i halvklass med svenska och biblioteksbesök.

Efter lunch har halva gruppen svenska och den andra halvklassen arbetar med bild.

OBS! Vi börjar tidigare 08.15!

Vi är inbjudna till luciafirande av årskurs tre i gymnastiksalen under vår samling därför samlas vi tidigare.

Efter lunch har klassen en stund med Lena då vi har arbetslagsplanering.

Vi arbetar med skapande på förmiddagen.

Efter lunch arbetar halva gruppen med svenska och den andra gruppen arbetar med bild.

Viktiga datum

12 december, vi välkomnar er föräldrar till oss på morgonen dagen innan Lucia för lite skönsång. Barnen uppträder med några utvalda julsånger mellan 08.30-09.00. Barnen får gärna komma utklädda till något juligt.

13 december, lucia. Årskurs tre lussar för oss!

20 december, vernissage/vår egen julavslutning. Vi bjuder in er till en avslutning med terminsintygsutdelning, filmvisning och vernissage. Kl. 16.00-18.00. Mer info kommer senare.

Skolavslutning den 21 december. Jullov fram till skolstart den 10 januari.

Jullovsanmälan, ska vara registrerad, sista dagen är idag fredag.

Osäker på hur man sjukanmäler på skolplattformen? Kolla in tidigare blogginlägg alt. Gå in på Årstaskolans hemsida.

Studiedag den 9 januari. Denna dag är det jourfritids.

Första skoldagen 10 januari.