Veckobrev v. 47

Veckobrev

Den här veckan..

Vi har arbetat med bokstaven Åå.

Den första gruppen har varit iväg på simskola och det verkar vara väldigt lyckat! De har fått plocka upp ringar på botten, flyta på rygg och suttit i bastun bland annat. Den första gruppen åker och simmar även tisdag och onsdag nästa vecka.

Andra gruppen har arbetat med sammansatta ord i svenskan, mönster på matematiken och skrivit ord på Å i ASL.

Nästa vecka..

Veckans bokstav är Nn, den arbetar vi med på förmiddagen.

Efter lunchrasten på måndagar har pedagogerna på Sörgården möte. Då är barnen på bakgårdens gård med andra vuxna och leker.

Första gruppen åker till simskolan.

Den andra gruppen arbetar med värdegrund.

Efter lunchrasten har vi walking.

Den första gruppen på simskola!

Den andra gruppen som är kvar går till vårt skolbibliotek på förmiddagen och efter lunch åker vi mot Bondegatan och teater bus.

Hela klassen möts i gullmarsplan och åker till teater bus! Vi räknar med att vara tillbaka på skolan ca 15.30.

Jag har skrivit fel datum för teatern till er i grupp 1, jag ber om ursäkt för det. Den 21/11 är det datum vi åker på teater.

Grupp 2 är på simskola!

Den andra gruppen arbetar med värdegrund på förmiddagen och efter lunch arbetar vi med vår almanacka.

Obs! Skolan har stormöte och stänger tidigare, 15,15.

Vi arbetar i halvklass med ASL och bild, både på förmiddagen och efter lunch.

Viktiga datum

Simskolan för 0B börjar v.46.

Gemensamt skolutvecklingsmöte på skolan återigen den 22 november, då skolan också stänger 15.15.

APT, 6 december. Enhetsråd kl. 18 i köket på undervåningen och skolråd!

12 december, vi välkomnar er föräldrar till oss på morgonen dagen innan Lucia för lite skönsång. Barnen uppträder med några utvalda julsånger mellan 08.30-09.00. Barnen får gärna komma utklädda till något juligt.

13 december, lucia. Årskurs tre lussar för oss!

20 december, vernissage/vår egen julavslutning. Vi bjuder in er till en avslutning med terminsintygsutdelning, filmvisning och vernissage. Kl. 16.00-18.00. Mer info kommer senare.

Skolavslutning den 21 december. Jullov fram till skolstart den 10 januari.

Jullovsanmälan ska gå att registrera redan nu på bloggen.

Osäker på hur man sjukanmäler på skolplattformen? Kolla in tidigare blogginlägg alt. Gå in på Årstaskolans hemsida.

Studiedag den 9 januari.

Första skoldagen 10 januari.