Veckobrev

Den här veckan..

Vi har arbetat med bokstaven V W.

Den här veckan har klassen blivit drabbad av frånvaro bland personalen. Vid sådana tillfällen arbetar vi för att gruppen ska känna sig trygg och ha bra dagar trots att veckans schema kanske inte ser ut som det borde gjort. Men det är helt okej.

Nästa vecka..

Veckans bokstav är Åå, den arbetar vi med på förmiddagen.

Efter lunchrasten på måndagar har pedagogerna på Sörgården möte. Då är barnen på bakgårdens gård med andra vuxna och leker.

Vi arbetar med almanackan på förmiddagen.

Efter lunchrasten har vi idrott och walking.

Den första gruppen, grupp 1 åker på simskola!

Den andra gruppen som är kvar har matematik på förmiddagen och efter lunch arbetar vi med svenska och sammansatta ord.

Grupp 1 är på simskola.

Den andra gruppen har ASL på förmiddagen och efter lunch arbetar vi med vår almanacka.

Vi arbetar i helklass med matematik.

Efter frukt och högläsning arbetar vi i halvklass, den ena gruppen arbetar med ASL (att skriva sig till läsning) och den andra har halvklassen har livskunskap.

Viktiga datum

Simskolan för 0B börjar v.46. Ni har fått mer information via mail.

Gemensamt skolutvecklingsmöte på skolan återigen den 22 november, då skolan också stänger 15.15.

APT, 6 december. Enhetsråd kl. 18 i köket på undervåningen och skolråd!

13 december, lucia. Årskurs tre lussar för oss!

Skolavslutning den 21 december. Jullov fram till skolstart den 10 januari.

Jullovsanmälan ska gå att registrera redan nu på bloggen.

Osäker på hur man sjukanmäler på skolplattformen? Kolla in tidigare blogginlägg alt. Gå in på Årstaskolans hemsida.

Studiedag den 9 januari.

Första skoldagen 10 januari.