Veckobrev för vecka 21

Tack alla barn och vuxna för ert deltagande på Årstafestivalen. Nu är det inte många skoldagar kvar innan sommarlovet!

Här kommer en liten del av allt vi gjort i veckan:

Sånger: Vi har haft genrep av låten, Göra skillnad som vi också framförde på Årsta festivalen. Alla som ville har tillverkat maracas.

Högläsning: Ronja Rövardotter av Astrid Lindgren.

Svenska: Vi har repeterat bokstäver, ord och meningar.

Matematik: Vi håller på att avsluta olika uppgifter.

Idrott: Gul grupp, hinderbana.

Walking: Blå grupp, tog ett varv i skoljoggen-spåret och lekte sedan i Årstaliden, många ville testa den nya linbanan.

Kommande vecka blir en kort skolvecka!

Måndag:

ASL/ avsluta i Book Creator mm

Efter lunch: Sörgården har enhetsmöte och klassen leker ute eller inne med andra pedagoger(en timme)

Tisdag:

Repetition av bokstäverna och deras ljud.

Blå grupp, idrott

Gul grupp, walking/ rörelselekar utomhus, ta med sköna skor.

Onsdag:

ASL/ avsluta i Book Creator och brodera färdigt dukarna.

Torsdag:

Kristi himmelfärds dag/ skolan stängd!

Fredag:

Lovdag och fritids för anmälda barn.

Viktiga datum:

* 10 juni, hemlig utflykt den allra sista dagen före skolavslutningen. Vi tar med oss allt så barnen behöver inte ta med sig något till skolan. Vi åker 8.30 och kommer tillbaka ca 15! Vi berättar för barnen på onsdagen veckan innan.

* 11 juni, skolavslutning, ni är välkomna att delta på morgonen. Rektorn håller tal på skolgården kl. 8.30 och efteråt samlas vi en stund i vårt klassrum. Sedan blir det gemensamt fika med 0B. Skoldagen slutar kl. 10.00 och då får barnen gå hem eller stanna kvar på fritids.

* Skolstart 19 augusti kl. 9.00.

Trevlig helg önskar Malin, Eva, Josefin och Marie.