Klassens nya lärare!

Hej allihopa!

Mitt namn är Daniel och jag kommer att bli er nya klasslärare från läsåret 19/20.

Jag är 30 år och har arbetat som lärare på Årstaskolan sedan 2011 och gjorde även min praktik på skolan med start hösten 2007. Tidigare har jag arbetat på Sörgården, Bakgården och Norrgården.

Jag ser jättemycket framemot att arbeta tillsammans med er och era barn och hoppas att vi kommer lära oss mycket tillsammans! Det verkar vara en härlig grupp och vi har också hunnit presenterat oss för varandra under veckan.

Har ni några frågor eller funderingar är ni mer än välkomna att ta kontakt med mig, uppgifterna hittar ni på Årstaskolans hemsida. Kom gärna fram och hälsa om ni ser mig skolgården, i festivalvimlet eller på avslutningen! Annars ses vi till hösten!

Vänliga Hälsningar

Daniel Sinik