Veckobrev (vecka 11)

Första skolveckan efter sportlovet är förbi och eftersom det var vinteridrottsdag igår var den inte helst som vanligt. Eleverna från årskurs 8 och 9 var blandade i olika grupper efter aktivitetsönskemål och på eleverna har det idag låtit som de är väldigt nöjda med torsdagens aktiviteter.

Nästa vecka har alla elever i årskurs 8 PRAO, vilket innebär att det inte är några lektioner i skolan. Vår studie- och yrkesvägledare Malin har den här veckan varit ute i klasserna för att påminna om saker att tänka på inför kommande vecka. Alla elever fick då i uppgift att maila/smsa sin handledare för att dubbelkolla mötesplats, tider, kläder och lunch. De fick då också det PRAO-intyg som handledaren ska fylla i efter genomförd PRAO. Utöver detta har eleverna också fått en PRAO-uppgift av sin SO-lärare som ska göras som går ut på att ta reda på några saker om arbetsplatsen. Skulle eleverna bli sjuka under PRAO-veckan behöver sjukanmälan göras både till skolan och till PRAO-platsen.

När eleverna kommer tillbaka efter sin praovecka ska de alltså ha med sig:
– Ifyllt PRAO-intyg
– PRAO-uppgift i SO

Nedan följer några bilder från curlingen som några elever från 8B och 8C var med på under gårdagens vinteridrottsdag.

Trevlig helg!
Enhet 8 genom Linda