Hej elever och föräldrar.

Kommande två veckor, v8 och v9, är undervisningsfria veckor då vi har temavecka och sportlov. Temaveckan, Allas lika värde, nästa vecka kommer bestå av bland annat föreläsning av Nina Rung, bio besök där vi kommer se Sameblod. Vi kommer åka till gamla stan för att besöka forum för levande historia, tidningen expo kommer och föreläser samt föreläsning av Max Bergander. Detta och lite till kommer att förgylla vår kommande vecka. Schema och hålltider får varje elev av sin mentor.

Schema för veckan: Temavecka v.8 åk7 Elevdok

Efter v8, står ett välförtjänt sportlov för dörren. Förhoppningsvis bjuds det på fint väder. Passa då på att besöka en av Stockholms många friluftsanläggningar. Hellasgården i nacka. Bada isvak och bastu är inte helt fel. Eller varför inte Flottsbro för lite skidåkning.

Vänligen.

Enhet 7: David, Eric, Joanna, Linda, Boris, Micke, Therese och August