Veckobrev v.5

Vårterminen är nu i full gång på Årstaviken och utöver att lektionerna rullar på händer det även en del andra saker:

Igår torsdag var det Öppet hus på hela Årstaskolan. På Årstaviken fanns elever från alla årskurser på plats, så även från årskurs 8. Samtliga praktisk-estetiska ämnen hade sina salar öppna för de elever som ville komma för att jobba ikapp eller för att slipa sina kunskaper. Dessutom visade några elever i årskurs 7 laborationer i en av NO-salarna. Alla vi övriga lärare samt elevhälsoteamet fanns också på plats för att svara på frågor eller leda en guidad tur i skolan.

På tisdag 29/1 är det studiedag. Det innebär att det inte är några lektioner den här dagen. Dock har många av eleverna olika uppgifter att göra eller prov att plugga till hemma (se klassernas kalendrar).

På skolgården arbetas det för fullt inför den nya paviljongen som ska adderas till vår nuvarande skolbyggnad. Markarbetet pågår fortfarande och det grävs och förbereds för att kunna lägga grunden. Många av eleverna följer arbetet både noga och nyfiket från korridorernas fönster.

Trevlig helg i snön!
/Enhet 8