Veckobrev

Hej elever och vårdnadshavare.

Våra elever i årskurs 8 har fått besöka ungdomsmottagningen vid Gullmarsplan i mindre grupper. Klass 8A var först ut och besökte ungdomsmottagningen redan förra veckan och denna vecka var det dags för 8B. Klass 8C gör sina besök v.15. Detta kan ses som en liten introduktion till arbetet med Sex-och samlevnad som 8:orna kommer att läsa de sista veckorna denna termin, då vi även kommer att få besök av RFSU.

Vidare så har arbetet med den nya paviljongen verkligen tagit fart denna vecka och redan nu kan vi se stommen och få en första bild av hur det kommer att se ut ungefär.

Vi vill påminna alla elever att lämna in sitt PRAO-intyg till Malin (SYV). Hon kommer att ta en kopia av det och sedan lämna tillbaka originalet till eleverna för framtida jobbsökningar.

Härliga vårhälsningar

Enhet 8